top of page

Η κερασμένη μπύρα της 26ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Gareth Bale!

Το περιμέναμε αρκετές αγωνιστικές, πόσο μάλλον οι φίλοι των Spurs. Εννοούμε φυσικά για την αγωνιστική ανάκαμψη του Ουαλλού super star. Και να που έγινε.



Ο Bale ήταν ο αδιαμφισβήτητος man of the mats στον αγώνα με την Burnley, σκοράροντας 2 γκολ και μοιράζοντας την ασίστ στο γκολ του Harry Kane. Ο Ουαλλός φαίνεται να βρίσκει τον παλιό καλό του εαυτό , κάτι που σίγουρα περιμένει η Tottenham ώστε να καταφέρει να ανακάμψει.


Ο Bale όταν πανηγύρισε τα γκολ του μαζί με τον Son έκανε τα σήματα W και M που έχουν διπλή έννοια. Αρχικά συμβολίζουν το ίδρυμα Make a Wish και δεύτερον συμβολίζουν το Wales Mafia. Ο θεούλης Lucas Moura νόμιζε πως ήταν κάποιος κουλ πανηγυρισμός και όταν έγαλε το δικό του γκολ έκανε το L για το Lucas, μη γνωρίζοντας το γιατί έκαναν αυτόν τον πανηγυρισμό οι συμπαίκτες του!


Τα Σπιρούνια με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 39 βαθμούς και ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια για να προλάβουν ένα από τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια (σε περίπτωση που κατακτήσουν το League Cup στον τελικό με την Manchester City, θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στα playoffs του Europa Conference League).


Εσείς ποιος πιστεύετε πως ήταν ο MVP?

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page