top of page

Η κερασμένη μπύρα της 38ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Bruno Fernandes

Ο μπάρμαν με πίκρα κερνάει την τελευταία μπύρα της φετινής αγωνιστικής στον Πορτογάλο μέσο της Manchester United. Η πίκρα είναι φυσικά διότι τελειώνει το πρωτάθλημα, μη παρεξηγηθούμε!

Η συγκεκριμένη μπύρα κερνιέται όχι κυρίως για την απόδοση του Fernandes στο ματς με τη Leicester, αλλά για την συνολική του απόδοση από τότε που πάτησε το πόδι του στο Manchsester. O Πορτογάλος σε 14 συμμετοχές είχε 8 γκολ και ήταν ο βασικός λόγος της μεταμόρφωσης των Κόκκινων διαβόλων από τον Γενάρη και μετά.

Η United έκανε ένα εξαιρετικό σερί μετά τη περίοδο του lockdown έχοντας σε 9 αγωνιστικές 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, με την τελευταία τους ήττα να ήταν το ματς με τη Burnley στα τέλη Ιανουαρίου.

Παρ' όλα αυτά, ο Fernandes ήταν αυτός που σκόραρε από την άσπρη βούλα το κρίσιμο πρώτο γκολ των μπέμπηδων στο ματς με τη Leicester. Με τη νίκη αυτή η United έφτασε τους 66 βαθμούς, τερμάτισε τρίτη (περνώντας τη Cheslea στο goal difference) και εξασφάλισε τη παρουσία της στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Με διαφορά, κατά τη γνώμη μας, η καλύτερη μεταγραφή στη περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναμένουμε για τελευταία φορά για φέτος τα σχόλιά σας σχετικά με τον MVP της αγωνιστικής στα σχόλια. Εκτός απροόπτου (άτιμε covid) αναμένουμε την αρχή της επόμενης σεζόν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page