top of page

Barman Tales 21/3





Εβδομάδα Εθνικών ομάδων αυτή που διανύουμε και ενώ η Εθνική μας ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς, στην Αγγλία τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με τους θαμώνες του μπάρμαν μας να συζητούν μόνο για την Πρέμιερ Λιγκ. Στην παμπ του μπάρμαν μας λοιπόν αφού οι θαμώνες του ήπιαν τις μπύρες τους, του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Liverpool και Tottenham ενδιαφέρονται για τον 26χρονο αμυντικό της Fulham, Tosin Adarabioyo, με την Fulham όμως να προσπαθεί να δέσει τον παίχτη με νέο συμβόλαιο.


🍺Η Tottenham σκέφτεται πολύ σοβαρά να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει από την Λειψία για τον Timo Werner ύψους 17 εκ. ευρώ και να κάνει τον 28χρονο Γερμανό και πάλι μόνιμο κάτοικο Λονδίνου.


🍺Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δικαίωμα έφεσης στην ποινή 4 βαθμών που της επιβλήθηκε αλλά η διοίκηση της σκέφτεται σοβαρά αν θα την ασκήσει μιας και υπάρχει σοβαρά το ενδεχόμενο η ποινή να αυξηθεί αντί να μειωθεί.


🍺Ο Eddie Nketiah είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Arsenal, με την Wolves να ενδιαφέρεται για τον 24χρονο επιθετικό.


🍺Η Brighton παρά το γεγονός ότι είδε την πρόταση της για τον Kiernan Dewsbury-Hall να απορρίπτεται από την Leicester τον Γενάρη, διατηρεί το ενδιαφέρον της για τον παίχτη και είναι πολύ πιθανό να δούμε εκ νέου νέα κίνηση για τον παίχτη τον Γενάρη.


Και στα της Championship η Leeds ετοιμάζεται να προσφέρει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο στον Archie Gray, ώστε να απομακρύνει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που έχει προκύψει για τον 18χρονο μέσο της.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

bottom of page