top of page

Η κερασμένη μπύρα της 21ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Mads Roerslev!

Μετά από ένα μικρό γλέντι για την υποδοχή της νέας χρονιάς, ο μπάρμαν (ο οποίος παραδόξως ακόμα δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό) μας επιστρέφει για να κεράσει τη μπύρα του στον MVP της 21ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική με αρκετά όμορφα ματς, γκολ και θέαμα. Όμως η κερασμένη μπύρα δεν μοιράζεται και ανήκει μόνο στον κορυφαίο.


Αυτός λοιπόν είναι ο Δανός δεξιός οπισθοφύλακας της Brentford. Ο Roerslev ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη των Μελισσών επί της Aston Villa. Οι Villans προηγήθηκαν με τον Danny Ings, αλλά οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν αρχικά με τον Wissa από ασίστ του Roerslev, ενώ ο Δανός έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με το πρώτο του γκολ στην Premier League στο 83ο λεπτό!

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Thomas Frank έφτασε τους 23 βαθμούς. Η Brentford συνεχίζει τη συμπαθέστατη πορεία της στο ντεμπούτο της στην Premier League και μας πείθει πως θα καταφέρει σχετικά εύκολα να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου.

ΥΓ!

Σε αυτήν την επιλογή για τη κερασμένη μπύρα ο κύριος Θοδωρής Παπαδάκης δεν είχε καμία ενεργή εμπλοκή. Ο μπάρμαν μας πάντα επιλέγει με τα δικά του pubΙκά και αξιοκρατικά κριτήρια τον MVP και δε κοιτά από χρώματα, φιλίες, συμμαχίες κλπ.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page