top of page

Μια ομάδα μια οικογένεια

Η Newport County προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση προκειμένου να βοηθήσει έναν πρώην παίκτη της στον αγώνα που δίνει. Ο Jason Bowen (μεσαίος στη φωτογραφία) αγωνίστηκε στην ομάδα την τετραετία 2004-08 και σκόραρε 48 γκολ σε 149 συμμετοχές. Δυστυχώς όμως πριν από λίγο καιρό διαγνώστηκε με μυατροφική πλευρική σκλήρυνση.



Η συγκεκριμένη νόσος προκαλεί αδυναμία στο νευρικό σύστημα και στους μύες με αποτέλεσμα να φέρνει δυσκολία στην ομιλία, κατάποση μέχρι και διακοπή της αναπνοής. Το χειρότερο από όλα είναι το ότι δεν υπάρχει γνωστή θεραπεία για τη νόσο. Ο Bowen ακόμα είναι σε καλό επίπεδο και έχει μόνο πρόβλημα στο αριστερό του χέρι.


Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, η Ουαλική ομάδα δημιούργησε μια ειδική φανέλα, η οποία θα φορεθεί στις 25 Νοεμβρίου στο εντός έδρας ματς με την πρωτοπόρο της League Two, Stockport County. Για κάθε φανέλα που θα πουληθεί, θα δίνονται 10 ευρώ στον Bowen προκειμένου να βοηθηθεί στον αγώνα που κάνει, ενώ το 15% των συνολικών εσόδων θα δοθούν σε έναν οργανισμό που ασχολείται με τους ανθρώπους που έχουν αυτήν την νόσο στην Ουαλία.


Κανείς δεν γνωρίζει το πόσο σοβαρά πόσο σοβαρά μπορεί να επηρεαστεί ο Bowen από τη νόσο. Όλοι όμως ξέρουμε πως ό,τι κι αν συμβεί, η ομάδα και η κοινότητα της Newport θα είναι δίπλα του. Μία μπύρα από εμάς στους ανθρώπους της Newport.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

bottom of page