top of page

Moin Younis, ένας υπέροχος φίλαθλος της Aston Villa

Ο Moin Younis είναι ένας μεγάλος και γνωστός οπαδός της Aston Villa.

Ο Moin πάσχει από πομφολυγώδης επιδερμόλυση η οποία είναι μία σπάνια γενετική νόσος του δέρματος. Σε αυτή την νόσο ουσιαστικά ο ασθενής δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το δέρμα του μιας και οποιοδήποτε άγγιγμα μπορεί να τον τραυματίσει.


Η θεραπεία που κάνει κάθε μέρα ώστε να καλύπτει το σώμα του με επιδέσμους, διαρκεί 6 ώρες. Κοινώς από την ημέρα που γεννήθηκε μέχρι σήμερα στα 21 του, η μητέρα του κάνει αυτή την θεραπεία κάθε μέρα.

Το 2017 κέρδισε το βραβείο Pride of Britain καθώς βοήθησε με τις συμβουλές του μία φιλανθρωπική οργάνωση στο Birmingham η οποία ασχολείται με παιδιά με τερματικές ασθένειες.

Ο σημερινός ήρωας της ιστορίας μας λοιπόν, ρώτησε στο Twitter αν κάποιος έχει δει που πουλάνε το νέο Playstation 5 ή αν κάποιος το πουλάει για να το αγοράσει.

Την ίδια μέρα λοιπόν ο αρχηγός της αγαπημένης του Aston Villa, Jack Grealish, έστειλε ένα υπογεγραμμένο από τον ίδιο Playstation 5 με το παρακάτω μήνυμα:

‘’ Στον αδερφό μου Moin. Ένα μικρό πρόωρο δώρο Χριστουγέννων για σένα. Σ’αγαπάω φίλε! Από τον Jacky 10’’

Ο Moin τον ευχαρίστησε δημόσια στα social media, με τον ενθουσιασμό του να μην κρύβεται.

Μία μπύρα κερασμένη λοιπόν από εμάς στον ‘’Jacky 10’’ μιας και έφτιαξε την ημέρα ενός ποδοσφαιρόφιλου από τους λίγους🍺

Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ζωή και την ασθένεια του Moin μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω. Σας προτείνουμε να το δείτε, μιας και είναι μία καλή υπενθύμιση του τι πρέπει πραγματικά να εκτιμάμε στην ζωή.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page