top of page

Stadium Wednesdays

Από την ημέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την σελίδα, φροντίσαμε να κάνουμε την Τετάρτη, όσο το δυνατόν λιγότερο βαρετή γίνεται. Πρώτα αναλύσαμε όλα τα μεγάλα ντέρμπι στο νησί (μπορείτε να τα δείτε εδώ www.thepubtales.com/blog/categories/demo-content), έπειτα σας παρουσιάσαμε όλες τις μεγάλες πορείες Βρετανικών ομάδων στην Ευρώπη (θα τις δείτε εδώ www.thepubtales.com/blog/categories/retro-wednesdays) και εν τέλη σας δείξαμε την ποδοσφαιρική (και όχι μόνο) ιστορία της κάθε κομητείας (www.thepubtales.com/blog/categories/geography-wednesdays).


Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνουμε αφιέρωμα στα 150 πιο iconic γήπεδα σε όλα τα Βρετανικά νησιά! Στη νέα μας εβδομαδιαία στήλη θα σας παρουσιάσουμε όλα τα σημαντικά γήπεδα από την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και την Ιρλανδία (Έιρε και Βόρεια). Θα μάθετε όμορφες πληροφορίες, fun facts και φυσικά μερικά πολύ σημαντικά ματς που έχουν διεξαχθεί σε αυτά.


Για να είμαστε (όπως πάντα) δίκαιοι, θα τηρήσουμε και πάλι μια αλφαβητική σειρά. Επειδή αρκετά γήπεδα ενδέχεται να αλλάξουν όνομα (λόγω χορηγού) στην πορεία του χρόνου, εμείς θα κρατήσουμε την αλφαβητική σειρά που έχουν αυτή τη στιγμή.


Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, καθώς πλέον οι Τετάρτες θα είναι άκρως γηπεδικές!

Ξεκινάμε την ερχόμενη Τετάρτη με το Abbey Stadium της Cambridge United!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page