top of page

Ανασκόπιση δεκαετίας - Το πιο επικό φινάλε

Το τέλος του 2019 θα σημάνει και το τέλος αυτής της δεκαετίας και έτσι αποφασίσαμε τις μέρες από σήμερα μέχρι και τις 31/12 να τις αφιερώσουμε στις σημαντικότερες στιγμές της. Ξεκινάμε σήμερα λοιπόν με την σίγουρα καλύτερη στιγμή της Championship.


12 Μαίου 2013 και η Watford υποδέχεται την Leicester στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ της Leicester για τα πλέι-οφ ανόδου. To σκορ στο 2-1 υπέρ της Watford, που σημαίνει ότι το ματς θα πήγαινε στην παράταση (δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ στην Championship).

Στο 96ο λεπτό η Leicester κερδίζει πέναλτι αλλά ο Almunia κερδίζει τον Anthony Knockaert και στην αντεπίθεση ο Troy Deeney πετυχαίνει το γκολ που στέλνει την Watford στον τελικό του Wembley. Εκεί ναι μεν ηττήθηκε από την Crystal Palace αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την άνοδο 2 χρόνια μετά.

Ο Troy Deeney έχει δηλώσει για εκείνη την μέρα: ‘’Όταν θα μεγαλώσω θα μπορώ να το διηγούμαι. Ακόμα και αν χάσαμε από την Crystal Palace στον τελικό, ο κόσμος θα θυμάται αυτή την μέρα... Αυτό το γκολ απέδειξε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει πριν το τέλος του. Αυτό το γκολ δείχνει την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είναι ο λόγος που το αγαπάμε, για στιγμές σαν αυτή.’’

Εδώ μπορείτε να δείτε και το βίντεο αυτής της στιγμής, που όποτε το βλέπουμε, αρχικά νευριάζουμε με το θέατρο του Knockaert και μετά ανατριχιάζουμε με το φινάλε:

Για την ιστορία, ο Deeney, στην αρχή της χρονιάς, δεν βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας καθώς ήταν... στην φυλακή.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page