top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify
  • YouTube

Απο ποδοσφαιριστής, ρολογάς και εκατομμυριούχος

Ο εικονιζόμενος κύριος είναι ο Ramon Calliste, Δεν τον θυμάστε; Πολύ λογικό καθώς ο Ουαλός δεν κατάφερε να κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση με την ομάδα της Manchester United. Όμως όταν αποκτήθηκε από την ομάδα θεωρήθηκε ο νέος Ryan Giggs.



Ο Calliste ήταν μέλος της ακαδημίας των κόκκινων διαβόλων από το 2001 μέχρι και το 2006. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπερηφανευτεί πως έκανε και κάποιες προπονήσεις με τον Cristiano Ronaldo και τον Wayne Rooney. Καθώς όμως δεν μπορούσε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε, αποφάσισε να ακολουθήσει άλλα μονοπάτια. Μέχρις ότου ένας σκληρός τραυματισμός στον αστράγαλο έβαλε τέλος στην καριέρα του.


Επειδή όμως ο Calliste ήταν και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να είναι πάντα στη κορυφή, αποφάσισε να κάνει κάτι για να οδηγηθεί εκεί. Έτσι, το 2013 ίδρυσε τη δική του επιχείρηση με ρολόγια πολυτελείας η οποία πλέον κάνει τζίρους άνω των 5 εκατομμυρίων λιρών τον χρόνο! Σε αυτό βοήθησε αρκετά η ποδοσφαιρική του καριέρα καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του πελατολογίου του ήταν ποδοσφαιριστές.


Ένα ρολόι μπορεί να πωληθεί μέχρι και 250.00 λίρες, διόλου ευκαταφρόνητο ποσό δηλαδή. Όντας πρώην ποδοσφαιριστής, ο Calliste έχει φτιάξει ένα προφίλ εμπιστοσύνης και αυτό είναι το πραγματικό του εισιτήριο για την επαγγελματική του επιτυχία.


Τελικά το ποδόσφαιρο μπορεί να σου ανοίξει πολλούς περισσότερους δρόμος απ' ότι μπορούμε να φανταστούμε.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page