top of page

Το παζλ του Ράσφορντ

Όπως όλοι οι άνθρωποι έχουν τα δικά τους χόμπι, έτσι είναι και οι ποδοσφαιριστές. Ο Marcus Rashford προτιμά, όταν δεν είναι στο γήπεδο, να χαλαρώνει φτιάχνοντας ένα παζλ και έτσι να περνά δημιουργικά τον χρόνο του στο σπίτι. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να κάνει κάτι το διαφορετικό και να δώσει ένα κίνητρο στους θαυμαστές του.



Ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε με ένα παζλ, καθώς το έφτιαχνε, και ζήτησε από το κοινό του να βρει ποιο παζλ είναι αυτό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έταξε και εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα της Manchester United στο Old Trafford στον πρώτο ακόλουθο που θα το μαντέψει σωστά!


Ένας τυχερός φίλος της ομάδας, ονόματι Trey, σχολίασε από κάτω από το tweet τη σωστή απάντηση (παζλ Lion King) και έτσι κατάφερε να κερδίσει τη δωρεάν παρουσία του στο επόμενο ματς που θα δώσουν οι Κόκκινοι Διάβολοι εντός έδρας. Το ματς αυτό θα είναι απέναντι στη Fulham στις 24 Φεβρουαρίου.


Πλέον ο Rashford έχει βάλει σκοπό να τελειώσει το παζλ πριν τον συγκεκριμένο αγώνα. Αν και απ' ότι βλέπουμε στην εικόνα έχει δρόμο ακόμα. Να σημειωθεί πως η πρωταθλήτρια παζλ της Αγγλίας, Sarah Mills, δήλωσε στο ραδιόφωνο το πόσο χαρούμενη είναι που ένας τόσο διάσημος αθλητής βγάζει προς τα έξω ένα τόσο όμορφο χόμπι!



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page