top of page

Η ζωή δε τελειώνει μετά το ποδόσφαιρο

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ζωή δε τελειώνει μετά το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν επίσης διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες για να ασχοληθείς στον χώρο του ποδοσφαίρου ακόμα και αφού κρεμάσεις τα παπούτσια σου.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Marlon Harewood. Ο πρώην παίκτης της West Ham και της Aston Villa, έχει ανοίξει μια επιχείρηση στο Nottingham μέσω της οποίας συμβουλεύει τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο πως να σπαταλούν σωστά τα χρήματά τους.


Ο Harewood είχε μια τίμια καριέρα στην Premier League αλλά ο ίδιος ήταν πολύ σπάταλος με τα χρήματά του. Το αποκορύφωμά του ήταν όταν έδωσε 20 χιλιάδες λίρες για να κάνει κάποιες μετατροπές στην ήδη ακριβή του Posche 911, κάτι που όπως δηλώνει πλέον του ήταν τελείως άχρηστο.

Πλέον έχει γίνει γνωστός στην "πιάτσα" των ποδοσφαιριστών και στο πελατολόγιο του έχει αρκετούς γνωστούς παίκτες όπως ο Andy Robertson, o Harry Kane, o John Stones,o Kyle Walker και ο Fabian Delph. Υποστηρίζει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την ανάγκη από μια συμβουλή, ειδικά αυτοί που αγωνίζονται στις πιο μικρές κατηγορίες και δεν έχουν τους παχυλούς μισθούς της Premier League.

Εκτός βέβαια αν έχεις μισθό επιπέδου Messi, Cristiano, Neymar κλπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις απλά αγοράζεις την επιχείρηση του Harewood και την κάνεις μπυραρία.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page