top of page

Η ιστορία του John Bostock

Ο John Bostock πλέον μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας τίμιος γυρολόγος των Αγγλικών αλλά και των Ευρωπαϊκών γηπέδων, καθώς στην ηλικία των 28 έχει ήδη αλλάξει 13 ομάδες.


Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Crystal Palace, και αφού έγραψε λίγες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα ακολούθησαν οι Tottenham, Brentford, Hull, Sheffield Wednesday, Swindon, Toronto FC, Royal Antwerp, Leuven, Lens, Bursaspor, Toulouse και Nottingham Forest.

Γιατί τώρα κάτσαμε να γράψουμε άρθρο για αυτόν τον παίκτη βλέπω να αναρωτιέστε και καλά κάνετε. Ο Bostock πρόσφατα δήλωσε πως η Barcelona του είχε κάνει πρόταση το μακρινό 2006 όταν ήταν ακόμα 14 ετών για να τον εντάξει στη Masia ως ένα από τα επόμενα wonderkids του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο Ronaldinho, έστειλε αυτόγραφο από τη Βαρκελώνη στο Λονδίνο για τον μικρό John ώστε να τον πείσει να έρθει στις ακαδημίες της ομάδας του!

Επίσης αποκάλυψε πως και οι Real Madrid, Inter, Manchester United, Chelsea και Liverpool τον είχαν προσεγγίσει, με τον ίδιο να προτιμά να μείνει στο Λονδίνο και να αγωνιστεί με την αγαπημένη του Crystal Palace. Μια απόφαση που ίσως του κόστισε μια μεγάλη και διαφορετική καριέρα.

Πλέον ο Bostock ψάχνει την επόμενη ομάδα στη καριέρα του αλλά μένει χαμογελαστός και ψύχραιμος. Τρολάρει τον εαυτό του λέγοντας πως το πράγμα που ξέρει να κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε στον κόσμο, είναι να ετοιμάζει τις βαλίτσες με τη γυναίκα του για να μετακομίσουν!

Η μόνη απόφαση που ίσως να άλλαζε; Αν μαντέψατε το να δεχόταν την πρόταση της Barcelona, κάνατε λάθος. Το μόνο που ίσως να άλλαζε, ήταν το να πάει από τη Crystal Palace στην Tottenham. Ας ευχηθούμε να βρει τον δρόμο του σύντομα και να του ξαναστείλει κάποια στιγμή μήνυμα ο Ronnie!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

댓글


bottom of page