top of page

Η καραντίνα των ποδοσφαιριστών

Αρκετοί από εσάς, κυρίως αυτοί που ζείτε στην Αγγλία, θα έχετε ακούσει πως το περασμένο Σάββατο ανακοινώθηκε πως όσοι εισέρχονται στην χώρα από την Ισπανία θα πρέπει να απομονωθούν για 14 μέρες λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην χώρα.

Τώρα θα μας πείτε τι σχέση έχει αυτό με το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Η απάντηση είναι πως από την περασμένη Τετάρτη που τελείωσε η Championship περίπου 70 παίχτες της κατηγορίας ταξίδεψαν στην Ισπανία για διακοπές.

Οι προετοιμασίες των ομάδων όμως και κυρίως των Leeds και West Brom που θα αγωνίζονται στην Premier League την επόμενη σεζόν, ξεκινούν σε 3 εβδομάδες που πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι παίχτες πρέπει να επιστρέψουν άμεσα για να μην χάσουν κάποιο μέρος της προετοιμασίας.

Η Leeds για παράδειγμα φρόντισε όλοι οι παίχτες της να επιστρέψουν άμεσα στην Αγγλία στερώντας από 7 παίχτες την εμπειρία του καλοκαιριού στην Ίμπιζα που είχαν ήδη ταξιδέψει.


Οι πιο προσεκτικοί βέβαια θα είδατε πως από στις οδηγίες της κυβέρνησης εξαιρούνται οι επαγγελματίες αθλητές, αλλά τα ψιλά γράμματα αναφέρουν πως αυτό δεν ισχύει για τις διακοπές τους αλλά μόνο για αγώνες.

Τα ευτράπελα αυτής της χρονιάς συνεχίζονται και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν στις 12 Σεπτέμβρη.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comentarios


bottom of page