top of page

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει Physical game στις U-23 ομάδες;

Όπως γνωρίζετε πολύ καλά, είμαστε μια σελίδα που λατρεύουμε τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι και ειδικά αυτά με τη μεγάλη ιστορία.

Όπως επίσης γνωρίζετε, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά ντέρμπι στην Αγγλία είναι το Manchester United - Liverpool FC. Οι U23 των δύο ομάδων αναμετρήθηκαν τη Παρασκευή το βράδυ και η εξέλιξη του αγώνα δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει τη δόξα των κανονικών ομάδων.


Οι Reds ήταν αρκετά ανώτεροι και βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-5. Εκεί στο 60ο λεπτό ο Leighton Clarke έκανε ένα τάκλιν (που θα ζήλευε Ουρουγουανός αμυντικός στο Campionato) από αυτά που λέμε στην Ελλάδα "του έκοψε τη καριέρα". Υπήρχε ένα μεγάλο μπάχαλο μετά, το οποίο οδήγησε τον διαιτητή του αγώνα να δείξει κόκκινη τόσο στον Clarke για το τάκλιν, όσο και στον Shola Shoretire της United επειδή έσπρωξε με δύναμη τον Clarke στην αναμπουμπούλα.

Για την ιστορία, οι μικροί Κόκκινοι Διάβολοι σκόραραν ακόμα 2 γκολ και το τελικό 3-5 έκανε την ήττα τους λιγότερο βαριά.

Με λίγα λόγια είδαμε ένα ματς U23 της Premier League, σε συνθήκες League One. Το αποτέλεσμα, εξαιρετικό. Με λίγα λόγια το ποδόσφαιρο που αγαπάμε!


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page