top of page

Ταινία για τον Gascoigne (?)

Ο κορονοιός έπληξε, εκτός όλων των υπόλοιπων κλάδων, τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Πολλά blockbusters που ήταν προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν, αναβλήθηκαν και έκαναν τους fans να ξενερώσουν. Οι ποδοσφαιρόφιλοι-σινεφίλ όμως έχουν έναν λόγο να περιμένουν τον Νοέμβριο διότι τότε (πιθανότατα) θα κυκλοφορήσει η ταινία-βιογραφία του θρυλικού Paul Gascoigne.


Το σενάριο έχει ήδη γραφτεί και βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Gazza, το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός για να παίξει αυτόν τον ιδιαίτερο ρόλο. Η ταινία θα κάνει focus τόσο στην αγωνιστική όσο και στην εξωαγωνιστική ζωή του παίκτη με κύρια έμφαση στη μάχη του με το αλκοόλ.

O ίδιος ο Gazza δήλωσε πως η ταινία θα είναι έτοιμη τον Νοέμβριο και θα έχει πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές από τη προσωπική του ζωή. Έχει παραδεχτεί επίσης πως σπατάλησε περιουσία 15 εκατομμυρίων λιρών αλλά δεν έχει μετανιώσει ούτε cent. Θα αφήσουμε το τελευταίο κομμάτι της δήλωσης αμετάφραστο, γιατί αν το μεταφράσουμε χάνει την ξία του:

“I don’t have any regrets, none whatsoever. I am not going to change because I don’t know how to change.

"People say I am not perfect but I don’t want to be perfect. I am happy the way I am.” Τώρα το ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Gazza, αυτό είναι ακόμα άγνωστο. Όμως οι Sean Bean και Jack O'Connell έχουν δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελαν να παίξουν τον συγκεκριμένο ρόλο!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page