top of page

Το δώρο του ιδιοκτήτη της Charlton

Είχαμε καιρό να γράψουμε κάτι για την Charlton Athletic FC στην σελίδα και απολογούμαστε στους φίλους της, αλλά πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας μας έδωσε την τέλεια αφορμή για να επαναφέρουμε την ομάδα στο προσκήνιο.


O Thomas Sandgaard αγόρασε την ομάδα τον Σεπτέμβριο από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, την East Street Investments (ESI) οι οποίοι είχαν αγοράσει την ομάδα για 1 λίρα και την έφτασαν μία ανάσα από την χρεοκοπία. Κατά την διάρκεια της διοίκησης της ESI, διάφορα μέλη της κυκλοφορούσαν με Range Rover, γεγονός που προκαλούσε εκνευρισμό στους οπαδούς μιας και ήταν προκλητικό να γίνεται αυτό ενώ η ομάδα αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εν τέλη όταν ανέλαβε την διοίκηση ο Sandgaard, παρατήρησε πως είχαν αγοραστεί 7 Range Rover μέσω της ομάδας τα οποία και κόστισαν περίπου 700,000 λίρες σε μία ήδη ταλαιπωρημένη οικονομικά ομάδα.

Το πρώτο πράγμα που έκανε λοιπόν ήταν να πουλήσει τα 6 από τα 7 αυτοκίνητα μέσω δημοπρασίας, ώστε να φέρει κάποια λεφτά στην ομάδα. Αν νομίζετε όμως πως το ένα το κράτησε για τον εαυτό του κάνετε λάθος. Αποφάσισε αυτό το Range Rover να το δώσει σε έναν τυχερό φίλαθλο της ομάδας μέσα από κλήρωση.

Το να μπεις στην κλήρωση είναι εύκολο, μιας και αρκεί να αγοράσεις ένα streaming pass μέσω της σελίδας της ομάδας για οποιονδήποτε αγώνα της Charlton μέχρι τις 20/12.

Αν αποφασίσεις να δεις παραπάνω από έναν αγώνα αυτό μετράει σαν επιπλέον συμμετοχή.

Αν βρίσκεστε στην Ελλάδα δυστυχώς δεν μπορείτε να λάβετε συμμετοχή μιας και πρέπει να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν ζείτε όμως στο νησί μπορείτε να μπείτε στην σελίδα της ομάδας και να λάβετε μέρος.

Ο Sandgaard από όταν ανέλαβε τον Σεπτέμβριο την ομάδα, αγόρασε 10 παίχτες και τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται στο γήπεδο μιας και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της League One έχοντας κερδίσει τα τελευταία 6 παιχνίδια της.

Είναι μια ωραία εποχή να είσαι φίλος της Charlton…

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Комментарии


bottom of page