top of page

73 χρόνια αναμονής για ένα δαχτυλίδι γάμου



Το καλοκαίρι είναι 4 μέρες μακριά και πέρα από διακοπές όλο και κάποιο γάμο θα έχετε να πάτε αρκετοί από εσάς. Γι’αυτό και εμείς σας έχουμε την τέλεια ιστορία για το γαμήλιο τραπέζι η οποία μας έρχεται απευθείας από το Λέστερ!

Η εικονιζόμενη 96χρονη Margaret Angell λοιπόν παντρεύτηκε τον άντρα της Cecil Angell το μακρινό 1948. Ο Cecil είχε γυρίσει από τον πόλεμο τότε και εκπλήρωσε αμέσως την υπόσχεση του στην Margaret.Το μόνο πρόβλημα είναι πως λόγω του πολέμου δεν είχε αρκετά χρήματα για να της αγοράσει ένα δαχτυλίδι. Έτσι παντρεύτηκαν χωρίς αυτό. Ως γνήσιος ποδοσφαιρόφιλος όμως της είπε πως θα της αγοράσει ένα όχι όταν θα αποκτήσει τα χρήματα για αυτό, αλλά όταν η αγαπημένη τους Leicester κερδίσει το FA Cup. Η Margaret συμφώνησε τότε αλλά που να ήξερε...


Η Margaret και ο Cecil Angell στο γάμο τους το 1949


Η Leicester έγινε η μόνη ομάδα στην Αγγλία που έχασε 4 σερί τελικούς (1949, 1961, 1963 & 1969) FA Cup και έτσι η Margaret έμεινε χωρίς δαχτυλίδι.

Όπως όλοι ξέρετε η Leicester κατέκτησε επιτέλους το πρώτο FA Cup της ιστορίας της πριν 2 εβδομάδες και ναι καλά κατάλαβατε που πάει αυτό!


Η συμπαθέστατη Margaret απέκτησε μετά από 73 χρόνια αναμονής το πολυπόθητο δαχτυλίδι! Το μόνο λυπηρό είναι πως ο άντρας της πέθανε το 2005 συνεπώς το δώρο της το έκανε ο γιος τους Mike ο οποίος όταν της το ανακοίνωσε έβαλε τα κλάμματα.


Αφού της το ανακοίνωσε λοιπόν πήγαν σε ένα κοσμηματοπωλείο, διάλεξαν ένα δαχτυλίδι από τη συλλογή του 1940 σε μπλε και λευκό χρώμα και πλέον η Margaret δηλώνει «περίμενα 73 χρόνια για αυτό το δαχτυλίδι, πλέον δεν θα το βγάλω ποτέ!». Επίσης για να το κάνει πιο ξεχωριστό ο Mike γονάτισε μπροστά της για να της το προσφέρει και από εκείνη τη στιγμή και μετά η Margaret δεν έχει σταματήσει να κοιτάει το δαχτυλίδι όπως ανέφερε.


Εμείς πάντως θα πιούμε μία κρύα μπύρα σήμερα στην υγειά της κυρίας Margaret η οποία στα 96 της παραμένει μία αξιαγάπητη και γεμάτη χιούμορ γυναίκα🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page