top of page

Ο Toney και ο Cantona

Ο Ivan Toney αναμένεται να κάνει σήμερα την μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα της Premier League μετά από την τιμωρία του για στοιχηματικές παραβιάσεις, τον περασμένο Μάιο. Η Brentford τον χρειάζεται αυτή τη στιγμή όσο τίποτα άλλο, καθώς βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και μετράει 5 συνεχόμενες ήττες.



Για τη συγκεκριμένη επιστροφή τοποθετήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο προπονητής της ομάδας, Thomas Frank. Αρχικά να σας πούμε πως η συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου είχε πολύ περισσότερο κόσμο απ' ότι θα περίμενε κανείς για μια συνέντευξη τύπου πριν από έναν αγώνα μεταξύ Brentford και Nottingham Forest. Ο λόγος ήταν προφανής, καθώς όλοι οι δημοσιογράφοι κρέμονταν από τα χείλη του Thomas Frank και το θέμα του Toney.


Παίρνοντας θέση και υποστηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή του, ο Frank δε δίστασε να συγκρίνει την επιστροφή του Toney με την επιστροφή του Eric Cantona από τη τιμωρία του, το 1995. Τότε ο Cantona είχε επιστρέψει με γκολ και ασίστ (κάτι που ο Frank δε θυμόταν, αλλά του το θύμισαν οι δημοσιογράφοι). Ο Frank πιστεύει ακόμα πως ο Toney είναι ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ της λίγκας και πως είναι πανέτοιμος να δώσει τα πάντα για την ομάδα του.


Όσον αφορά τη παραμονή του Toney (καθώς αρκετές Λονδρέζικες ομάδες τον περιτριγυρίζουν) ο Frank πιστεύει πως θα παραμείνει στην ομάδα κατά 99,9% μέχρι το τέλος της σεζόν. Με την επιστροφή του Toney στο γήπεδο, το σήριαλ της μετακίνησής του αναμένεται να πάρει φωτιά, και σίγουρα θα μας απασχολήσει αρκετά το καλοκαίρι.


Στις 19:30 ώρα Ελλάδος, ξεκινά το μεγάλο ματς μεταξύ Μελισσών και Κόκκινων. Ένα ματς ζωής και θανάτου, καθώς και οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αναμένουμε να δούμε τον Toney να κάνει το ντεμπούτο του για τη φετινή χρονιά, καθώς και σε τι κατάσταση θα είναι. Εσείς τι πιστεύετε;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page