top of page

Από το Κατάρ στο Τζίλινγχαμ

Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός, αλλά και το κυρίως πιάτο του τρίτου γύρου του FA Cup! Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και το πρώτο σαββατοκύριακο του 2024 ξεκινά με πολλούς αγώνες για το Κύπελλο Αγγλίας, και εμείς αναμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα είναι η φετινή έκπληξη. Αφού ψάξαμε λοιπόν θα σας μεταφέρουμε σήμερα την ιστορία του παίκτη της Gillingham, Johnny Williams.



Εάν κάποιοι είστε βαθιά ποδοσφαιρόφιλοι, ή άρρωστοι με το manager, ίσως και να τον ξέρετε. Για τους υπόλοιπους είμαστε εμείς εδώ. Αρχικά να σας πούμε πως ο Williams είναι Ουαλός και ήταν στην αποστολή της εθνικής στο περσινό Μουντιάλ του Κατάρ. Επιπλέον, ο Williams έχει αγωνιστεί και στις τέσσερις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας. Ναι, έχει και 12 συμμετοχές με τη Crystal Palace την τριετία 2013-16. Έπειτα από διάφορους δανεισμούς σε ομάδες της Championship, βρέθηκε το 2018 στην Charlton της League One, ενώ το 2021 μετακόμισε στη League Two και τη Swindon.


Φέτος όμως αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες των Gills, τόσο στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η ομάδα κυνηγά τα playoff, όσο και στο κύπελλο. Όσον αφορά το κύπελλο, η ομάδα θέλει σήμερα να κάνει ένα θαύμα και να αποκλείσει τη Sheffield United, η οποία αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο πάνω, στην Premier League. Μέχρι στιγμής η Gillingham έχει αποκλείσει τη Hereford από την έκτη κατηγορία, αλλά και την Charlton από την League One!


Από τα σαλόνια της Premier League, του Κατάρ αλλά και του Euro 2020, στα "αλώνια" της League Two, μια καριέρα δρόμος. Όμως ο Williams στα 20 του χρόνια είναι πιο έμπειρος από ποτέ και ελπίζει πως σήμερα θα καταφέρει να κάνει μια καλή εμφάνιση, και γιατί όχι μια τεράστια έκπληξη! Εάν δεν γίνει αυτό, ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι να ανέβει κατηγορία, κάτι που σίγουρα θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος!


Ο αγώνας είναι στις 17:00 ώρα Ελλάδος. Νομίζω πως ξέρετε ποια από τις δύο ομάδες θα θέλαμε να κερδίσει...

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page