top of page

Barman Tales 23/12


Γιορτινός μπάρμαν σήμερα ο οποίος σαν άλλος Ryan Giggs έχει ντριμπλάρει τον Covid παρά τα αυξανόμενα κρούσματα στην pub του (Covid πονάς και φταίει ο μπυροκοιλιάς). Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν πιστός στο ραντεβού του, αφού μέθυσε τους θάμωνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺H Liverpool έβαλε τιμή στον Nat Phillips στα 15 εκ. λίρες με την West Ham να φαντάζει το φαβορί στην απόκτηση του παίχτη. Στα της Liverpool επίσης, οι συζητήσεις για την ανανέωση του Mo Salah φαίνεται πως είναι σε καλό επίπεδο, αλλά χρειάζεται χρόνος ακόμα.

🍺Η Tottenham θέλει να φέρει ένα δεξιό φουλ μπακ και έναν εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Την ίδια ώρα περιμένει προτάσεις για αγορά ή δανεισμό για τους Matt Doherty και Dele Alli


🍺O Anthony Martial θέλει να αποχωρήσει από την Manchester United με προορισμό την Σεβίλλη.


🍺Ο Cesar Azpilicueta θέλει να παραμείνει στην Chelsea παρά το ενδιαφέρον της Barcelona. Το συμβόλαιο του 32χρονου Ισπανού λήγει το καλοκαίρι.


🍺Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Tottenham, Joe Rodon, είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός τον Γενάρη με τις Leeds, Brighton και Watford να ενδιαφέρονται για τον παίχτη. Φαβορί πάντως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται η Newcastle.


🍺Η Everton θα προσπαθήσει να φέρει τον 20χρονο δεξιό μπακ της Rangers, Nathan Patterson, τον Γενάρη παρά τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες στο παρελθόν.


🍺H Watford ενδιαφέρεται για τον 28χρονο φουλ μπακ της Arsenal, Sead Kolasinac, για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, διανύουμε διαβολοβδομάδα στη σελίδα μας με Χριστογεννιάτικο Matchdays αύριο από το Old Trafford και podcast για την Boxing Day την Κυριακή


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page