top of page

Barman Tales 28/7


Βρισκόμαστε 8 ημέρες μακριά από την έναρξη της Premier League και μόλις 1 απο αυτήν της Championship και ο ενθουσιασμός στις pubs δεν κρύβεται. Οι θαμώνες του μπάρμαν μας λοιπόν ήπιαν σε αυτό και αφού πρώτα τα έτσουξαν, εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού σε αυτόν ο οποίος αφού πρώτα τα φίλτραρε, σας τα μεταφέρει.


🍺Μετά το διαφαινόμενο κάζο με τον Jules Kounde, η Chelsea έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον 26χρονο Ολλανδό αμυντικό της Inter, Denzel Dumfries.


🍺Τέλος εποχής για τον Kasper Schmeichel από την Leicester; Όπως πολλές γλώσσες λένε στις pubs, ο 35χρονος Δανός κίπερ φαίνεται να έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην Γαλλική Νις με την ομάδα ακόμα να μην έχει δώσει το πράσινο φως, περιμένοντας να βρει πρώτα τον αντικαταστάτη του.


🍺Βλέποντας αυτό η Arsenal σκέφτεται να προσφέρει τον Bernd Leno ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Leicester για την απόκτηση του Youri Tielemans για τον οποίο ακόμα ενδιαφέρεται.

🍺Η Newcastle ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Timo Werner και η ομάδα αναμένεται να κάνει σύντομα κρούση στην Chelsea.

🍺H Fulham ενδιαφέρεται για τον 25χρονο Γάλλο αμυντικό της West Ham, Issa Diop με τα σφυριά να έχουν ήδη απορρίψει πρόταση ύψους 15 εκ. λιρών για τον παίχτη. Οι Cottagers αναμένεται να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση.


🍺Η Bournemouth, όπως φαίνεται, βάζει επιτέλους το χέρι στην τσέπη και θα προχωρήσει στην απόκτηση του 23χρονου μέσου της Middlesbrough, Marcus Tavernier, έναντι 15 εκ. λιρών.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, σε λίγες ημέρες θα ανέβει το παραδοσιακό μας podcast, ή αλλιώς ο παραδοσιακός μας κουβάς, με τις προβλέψεις μια για τη νέα σεζόν της Premier League.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page