top of page

Barman Tales 29/9


Επιστροφή της Premier League αυτό το Σάββατο και επιτέλους ο μπάρμαν μας θα σταματήσει να ακούει τα παράπονα των Άγγλων για την εθνική τους ομάδα. Παρά τα παράπονα τους βέβαια οι θαμώνες έπειτα από κάποιες μπύρες του μπάρμαν μας άρχισαν να του εκμυστηρεύονται τα μυστικά των ομάδων εκ των οποίων τα σημαντικότερα σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺H Tottenham έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Jan Oblak της Ατλέτικο Μαδρίτης ως αντικαταστάτη του Hugo Lloris για όταν ο 35χρονος Γάλλος αποχωρήσει από την ομάδα.


🍺Η Chelsea το καλοκαίρι θα μπορεί να αγοράσει πίσω τον Tammy Abraham από τη Ρόμα έναντι 67 εκ. λιρών καθώς υπάρχει όρος επαναγοράς στο συμβόλαιο του 24χρονου Άγγλου επιθετικού.


🍺Η Newcastle φαίνεται πως δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του James Maddison της Leicester. Έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες το καλοκαίρι με προτάσεις 40 και 45 εκ. λιρών, η ομάδα ακούγεται πως ετοιμάζει τρίτη πρόταση τον Γενάρη..


🍺Η Leeds θα ανοίξει συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Jack Harrison , μιας και θέλει να κόψει τις ορέξεις της Newcastle η οποία καραδοκεί στη γωνία για τον παίχτη.


🍺Στις παμπς του νησιού συζητιέται έντονα πως ο Mauricio Pochettino είναι ένας πολύ πιθανός αντικαταστάτης του Gareth Southgate στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας σε περίπτωση που ο Άγγλος τεχνικός αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Πάντως στο φιλικό απέναντι στη Γερμανία o Pochettino βρισκόταν στις κερκίδες του Wembley..


🍺Και μένοντας σε προπονητές, ο Chris Wilder φημολογείται πως είναι το φαβορί για τον πάγκο της Bournemouth. Ο Wilder ακούγεται πως έχει θέματα με τη διοίκηση της Middlesbrough από το καλοκαίρι, πράγμα που κάνει την περίπτωση του ακόμα πιο έυκολη.

Όπως ξέρετε στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν μας θα σας απαντήσει.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page