top of page

Barman Tales 30/7

#barmantales Η Premier League τελείωσε την προηγούμενη Κυριακή και αυτό αυτομάτως σηματοδότησε την εκκίνηση της μεταγραφικής σεζόν του μπάρμαν μας, ο οποίος πλέον βαράει υπερωρίες για να προλαβει να μάθει όλα τα νέα που ακούγονται στις pubs του νησιού. Αφού λοιπόν μέθυσε τους θαμώνες του, τους ρώτησε και έμαθε τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας που μας πέρασε, τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺H Arsenal είδε την δεύτερη πρόταση της για τον 27χρονο Thomas Partey να απορρίπτεται από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η πρόταση ήταν 25 εκ. ευρώ συν τον Matteo Guendouzi. Οι Λονδρέζοι αναμένεται να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση.

🍺Η Tottenham πλησιάζει στην απόκτηση του Pierre-Emile Hojberg. Οι Λονδρέζοι δίνουν 15 εκ. λίρες έναντι των 19 που δίνει η Everton αλλά φαίνεται πως στο deal θα συμπεριληφθεί και ο Kyle Walker Peters ο οποίος είναι δανεικός στους Άγιους από την Tottenham. Έτσι θα καμφθεί και η διαφορά με τα 25 εκ. που ζητάει η Southampton.

🍺H Chelsea αφού εξασφάλισε την παρουσία της στο Champions League, μπήκε σε διαπραγματεύσεις με την Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Kai Havertz. Στο μεταξύ ο Ben Chilwell ακούγεται πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πει στην διοίκηση της Leicester πως θέλει να αποχωρήσει για την Chelsea ώστε να πιέσει και αυτός από την μεριά του για την μεταγραφή.

🍺Μιας και είπαμε για Leicester, ο James Maddison ετοιμάζεται να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα με νέες εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 100,000 λιρών. Στην Crystal Palace σκέφτονται να βάλουν τον Ryan Fraser στην λίστα των μεταγραφικών τους στόχων μετά και τον υποβιβασμό της Bournemouth.

🍺Η σημαία μένει στον ιστό της στο Southampton, μιας και ο James Ward-Prowse συμφώνησε νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2025.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page