top of page

Ένα όχι και τόσο ήσυχο Σάββατο στην League Two


Ωραία τα σαλόνια της Premier League αλλά τα viral του Σαββατοκύριακου έγιναν στα γηπεδάκια της League Two για διαφορετικούς λόγους το καθένα.


Στο Grimsby για αρχή, η χρονιά της ομώνυμης ομάδας πάει από το κακό στο χειρότερο. Από το Σάββατο όμως πέρα από την τελευταία θέση της League Two, κατέχει και το χειρότερο περιστατικό στην φετινή χρονιά όταν δύο παίχτες της ήρθαν κεφάλι με κεφάλι στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην Bradford.


Με το σφύριγμα του ημιχρόνου λοιπόν, ο αστέρας της ομάδας Stephan Payne ήρθε σε διαπλικτισμό με τον συμπαίχτη του Filipe Morais τον οποίο και χτύπησε με κουτουλιά.


Τότε τον κυνήγησε ο διαιτητής στο τούνελ του γηπέδου (ή πιο σωστά στα σκαλιά) και του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή του μετά το ματς ο Payne είναι αμφίβολο αν θα ξαναπαίξει με τα χρώματα της Grimsby, η οποία πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη National League.


Από την άλλη για καλό λόγο έχουμε να μιλήσουμε για την Oldham Athletic η οποία έφερε ένα καινούριο τρικ στην εκτέλεση των φάουλ. Το λεγόμενο disco free kick όπως το ονόμασαν οι φίλοι της Oldham. Σύμφωνα με αυτό, οι παίχτες της ομάδας πηδάνε πάνω κάτω μπροστά από τον τερματοφύλακα για να τον αποσυντονίσουν και όταν ο διαιτητής σφυρίξει τρέχουν να κρύψουν την μπάλα για να εκτελεστεί το φάουλ.

Το τρικ πέτυχε και ο προπονητής της ομάδας μετά το ματς ανέφερε πως είναι ένα κόλπο που το είχε διδάξει ένας ειδικός για εκτελέσεις φάουλ στην Leeds και πως η ομάδα του το δούλευε όλη την εβδομάδα.

Λέτε να το δούμε και από άλλες ομάδες; Αν το δείτε πάντως πλέον ξέρετε από που ξεκίνησε🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page