top of page

Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο από την Manchester United

Μιας και έχουμε Χριστούγεννα αύριο, θα σας αναφέρουμε μια πολύ όμορφη Χριστουγεννιάτικη είδηση από το Μάντσεστερ. Οι παίκτες της United προχώρησαν σε μια πολύ όμορφη κίνηση στηρίζοντας τους ασθενείς σε τρία νοσοκομεία της πόλης.

Πολλοί από τους παίκτες της ομάδας όπως οι Bruno Fernandes, Marcus Rashford, Christian Eriksen, David De Gea, Antony κ.λπ. μαζεύτηκαν, φόρεσαν τα γιορτινά τους, αγόρασαν και τύλιξαν τα δώρα για να παραδοθούν στους ασθενείς. Επιπλέον έστειλαν βίντεο με ευχές για Χρόνια πολλά και Καλή ανάρρωση. Παράλληλα, η γυναικεία ομάδα της United, επισκέφθηκε και τα τρία νοσοκομεία για να παραδώσει τα δώρα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Harry Maguire, δήλωσε πως "Το να βοηθάς και να προσφέρεις στον κόσμο που το χρειάζεται είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αυτές τις μέρες. Το να δώσουμε χαρά και χαμόγελα στον κόσμο είναι πολύ σημαντικό για εμάς."

Εμείς δεν έχουμε παρά να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στη διοίκηση της ομάδας για αυτή τους την ενέργεια. Είναι πάντοτε όμορφο να βλέπεις τους παίκτες και τις ομάδες να προσφέρουν στα κοινά και χαιρόμαστε πολύ που το βλέπουμε συχνά στο Αγγλικό ποδόσφαιρο.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page