top of page

Ένα υπέροχο δώρο από τον Rob Lee

Μεγάλη μέρα η σημερινή για το Αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς έχουμε τον τελικό του League Cup και έτσι θα κριθεί η πρώτη κούπα της χρονιάς (δεύτερη αν υπολογίσουμε το Community Shield που κέρδισε η Liverpool τον Αύγουστο). Manchester United και Newcastle United θα παραταχθούν στις 18:30 στο ιστορικό Wembley σε έναν τελικό που κανείς δεν θέλει να χάσει.



Ιδιαίτερα για τη Newcastle, ένας τίτλος θα σημαίνει πολλά καθώς θα είναι ο πρώτος της νέας εποχής αλλά και ο πρώτος μεγάλος τίτλος από το 1955. Δεκάδες χιλιάδες φίλοι των Magpies έχουν κάνει το μεγάλο ταξίδι Νιουκάσλ-Λονδίνο και είναι πανέτοιμοι να δουν την ομάδα τους σε έναν μεγάλο τελικό. Ανάμεσά τους όμως θα είναι και ο 14χρονος Ollie Embleton ο οποίος βρήκε το εισιτήριό του με έναν πολύ όμορφο τρόπο.


Ο Ollie πάσχει από Μυϊκή δυστροφία Ντουσέν, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να κινείται με αμαξίδιο. Σε μια απλή μέρα στο σχολείο, ο Ollie κλήθηκε να πάει στη βιβλιοθήκη. Εκεί όμως τον περίμενε ο θρύλος της Newcastle, Rob Lee, ο οποίος αφού τον χαιρέτησε, του έδωσε 4 εισιτήρια για τον τελικό, ώστε να πάει με τους γονείς του και τον αδελφό του! Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας γνώριζαν το τι θα συμβεί και έπρεπε να κρατήσουν επτασφράγιστο το μεγάλο μυστικό.


Μετά από λίγη ώρα αμηχανίας, ο Ollie δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πάει στο Wembley και μάλιστα για να δει την αγαπημένη του ομάδα να διεκδικεί έναν πολύ σημαντικό τίτλο! Ο αγαπημένος του παίκτης είναι ο Bruno Guimaraes και πιστεύει πως το αποψινό ματς θα είναι πολύ δύσκολο καθώς η Manchester United είναι σε εξαιρετική φόρμα.


Αρχικά λοιπόν θα πρέπει όλοι μας να πιούμε μια μπύρα στην υγεία του Rob Lee αλλά και της EFL που αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια στον μικρό Ollie. Τώρα όσον αφορά τον τελικό, είμαστε σίγουροι πως και εσείς τον αναμένετε με την ίδια αγωνία όπως και εμείς. Για αυτό λοιπόν σας προτρέπουμε να ακούσετε το πρόσφατο podcast μας (https://open.spotify.com/episode/2IbANXQuOsOVTNV2ULXPsr?si=b491de7239424a36 ) για να ζεσταθείτε!


Δείτε και το βίντεο με την έκπληξη στον Ollie:

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page