top of page

Ένας ποδοσφαιριστής 43 ετών

Ο σημερινός μας ήρωας ακούει στο όνομα Kevin Ellison. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, ο Ellison χαμογελά κρατώντας τη φανέλα της νέας του ομάδας. Ο 43χρονος από το Liverpool βρίσκεται στην 26η του χρονιά σαν ποδοσφαιριστής καθώς κλωτσάει το τόπι από το 1996!



Ο Ellison ήταν για χρόνια γυρολόγος σε ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών. Πριν βρει το λιμάνι του στη Morecambe, όπου έμεινε για 9 χρόνια, είχε αλλάξει ήδη 13 ομάδες! Μία από αυτές ήταν η Leicester με την οποία κατέγραψε μια συμμετοχή στην Premier League το 2001 μπαίνοντας ως αλλαγή σε ένα ματς απέναντι στη Manchester United στο Old Trafford.


Παρότι ξεκίνησε τη χρονιά με άλλη ομάδα (Warrington Rylands - 7η κατηγορία) ο Ellison αποφάσισε να αποχωρήσει καθώς δεν ήταν στα βασικά πλάνα της ομάδας. Εν τέλη κατέληξε σε μια ομάδα της πόλης του, στην City of Liverpool η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της Northern Premier League Division One West (8η κατηγορία).


Πλέον ο 43χρονος βρήκε μια ομάδα που τον υπολογίζει και θέλει να την βοηθήσει να πετύχει τον μεγάλο της στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Εμείς, εμπνευσμένοι για το πάθος του να μη παρατά το ποδόσφαιρο και τα όνειρά του σε τέτοια ηλικία, θα πιούμε μερικές μπύρες στην υγειά του σήμερα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page