top of page

Η αγάπη του Grealish για τα Nando's

Για ακόμα μια φορά, ο αγαπημένος μας Jack Grealish απέδειξε πως είναι ένας από εμάς, κυριολεκτικά. Όπως γνωρίζετε ο Grealish δεν αποτελεί το κλασσικό παράδειγμα του σύγχρονου ποδοσφαιριστή που είναι 100% αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο και μόνο σε αυτό. Σίγουρα είναι 100% αφοσιωμένος στο άθλημα (αλλιώς πως θα έπαιζε σε τέτοιο επίπεδο) αλλά ο άνθρωπος εκτός γηπέδου προσπαθεί να είναι σαν όλους εμάς. Και ποιο είναι το πράγμα που μας ενώνει όλους; Μα φυσικά το φαγητό!



Ο Grealish ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες πρόσφατα. Σε μία από αυτές υπάρχουν οι καυτερές σος από την αλυσίδα φαγητού Nando's. Για όποιον δε γνωρίζει (κακώς, πολύ κακώς) τα Nando's είναι μια αλυσίδα που βασίζεται στο ψητό κοτόπουλο και το συνδυάζει με όμορφα συνοδευτικά και εξαιρετικές σος. Μάθαμε λοιπόν πως ο Grealish πρόσφατα αποφάσισε να κλείσει ένα εστιατόριο μόνο για εκείνον και την παρέα του και να απολαύσει το φαγητό του.


Μάλιστα σε μία από αυτές, το κατάστημα έχει μετονομάσει μια από τις πιο διάσημες σος του σε Super Jackie's Sauce, την οποία ο συμπαίκτης του στην εθνική Αγγλίας, Bukayo Saka, ζήλεψε! Το μαγαζί είχε ετοιμάσει και ένα ειδικό μενού για τον Grealish το οποίο ήταν πανομοιότυπο με το κανονικό, απλά ήταν προσαρμοσμένο σε ποδοσφαιρικούς όρους, όπως "σέντρα", "τάκλιν" και "οφσάιντ"!


Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Erling Haaland απευθυνόμενος στον Grealish, δήλωσε πως ο Jackie αρέσκεται στο να τρώει φαστ φουντ, και πως θα μπορούσε να τρώει κάθε μέρα πίτσα, McDonald's και Nando's! Για ακόμα μια φορά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Grealish είναι ένας από εμάς!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page