top of page

Η αναίτια επίθεση με οξύ στο πρόσωπο του Wissa


Yoane Wissa.

Το όνομα του παίχτη της Brentford λογικά μέχρι πριν 10 ημέρες σας ήταν άγνωστο. Όμως το γκολ της ισοφάρισης στο 3-3 με τη Liverpool καθώς και το buzzer beater την Κυριακή απέναντι στη West Ham, που έδωσε το τρίποντο της νίκης στις μέλισσες, τον έκαναν το ‘’talk of the town’’ στις pubs του Μπρέντφορντ και όχι μόνο.


Λίγοι όμως γνωρίζουν πως ένα μήνα πριν πάρει τη μεταγραφή του στην Brentford, o Κονγκολέζος επιθετικός έφτασε πολύ κοντα στο να χάσει την όραση του και να τερματιστεί η καριέρα του πρόωρα.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τη Γαλλία, όπου αγωνιζόταν τότε ο Wissa, τον περασμένο Ιούλιο μία 32χρονη γυναίκα έφτασε στο σπίτι του παίχτη για να ζητήσει αυτόγραφο για τον γιο της όπως του είπε. Ο Wissa της επέτρεψε να μπει στο σπίτι και αφού της έδωσε το αυτόγραφο την άφησε να φύγει.


Τα μεσάνυχτα όμως, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι του Wissa και αφού μπήκε παράνομα, έριξε οξύ στο πρόσωπο και στα μάτια του παίχτη. Αυτό τον οδήγησε εσπευσμένα στο χειρουργείο αλλά ευτυχώς η επέμβαση που υποβλήθηκε στο μάτι ήταν επιτυχημένη. Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο παίχτης, καθώς το μόνο που του άφησε η συγκεκριμένη επίθεση είναι μία ουλή στο πρόσωπο του για να του θυμίζει την επίθεση.


H ουλή - ''κληρονομιά'' από την επίθεση στο πρόσωπο του Wissa

Και για τον παραπάνω λόγο, χαιρόμαστε λίγο παραπάνω με τη φετινή επιτυχία του Wissa, μιας και είναι κάτι που του το χρωστάει η μοίρα μετά από αυτό που πέρασε.

Και όπως σωστά μαντέψατε θα τον κεράσουμε και μία μπύρα τόσο για την ιστορία του όσο και για την φετινή του επιτυχία.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page