top of page

Η απίστευτη ατάκα ενός φίλου της Norwich

Όλες οι Αγγλικές ομάδες είναι πλέον σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Παράλληλα τρέχουν προκειμένου να κλείσουν το ρόστερ τους και να καλύψουν οποιαδήποτε τρύπα έχει δημιουργηθεί σε αυτό. Η Norwich City βρίσκεται αυτήν την περίοδο στη Γερμανία για την προετοιμασία της. Ένας πιστός φίλαθλος της με ειδικές ανάγκες, με αφορμή τη νέα φανέλα, ίσως και να έκανε τη δήλωση της χρονιάς.

Η Ισπανική εταιρεία Joma η οποία είναι υπεύθυνη για τη φανέλα των καναρινιών, αποφάσισε φέτος να λανσάρει την εντός έδρας εμφάνιση με οριζόντιες ρίγες. Αυτό έχει προκαλέσει και καλές και κακές αντιδράσεις στους φιλάθλους, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ. Να αναφέρουμε πως πέρσι η ομάδα είχε κάθετες λεπτές ρίγες. Ο εικονιζόμενος φίλος της ομάδας, Leo, την έχει ακολουθήσει στη Γερμανία προκειμένου να δει τη προετοιμασία της. Ο Leo είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και κινείται με καροτσάκι. Ένα blog που ακολουθεί την ομάδα αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από τον οπαδό, ο οποίος έχει ήδη στοιχηματίσει πως η Norwich θα είναι πρωταθλήτρια της Championship την ερχόμενη σεζόν. Όταν όμως τον ρώτησαν αν θα αγοράσει τη φανέλα, η απάντησή του ήταν κυριολεκτικά αποστομωτική.

"Φαίνομαι ήδη αρκετά ανάπηρος, γιατί να βάλω και αυτή τη φανέλα;"

Κάπως έτσι άφησε άφωνο τον ρεπόρτερ. Εμείς οφείλουμε να πιούμε μια μπύρα στην υγεία του καθώς με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και είναι πολύ πιστός. Και μία ακόμα γιατί παρά τις συγκεκριμένες δυσκολίες, ο ίδιος δεν χάνει το χιούμορ του και την αγάπη του για ζωή! Κάντε κλικ στο παρακάτω video για να δείτε όλη την υπέροχη συνέντευξη




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page