top of page

Η βόλτα του σκύλου που οδήγησε σε μία κορυφαία μεταγραφή


Σε όλες τις αθλητικές σελίδες θα διαβάσετε για τις μεταγραφές των μεγάλων παιχτών όπως του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, του Χάαλαντ στην Σίτυ, του Νούνιεζ στην Λίβερπουλ και άλλες πολλές.


Αυτό που δεν θα διαβάσετε όμως είναι το ότι η Beverley Town (ομάδα της 10ης κατηγορίας) έκανε τη μεταγραφή της σεζόν στις πολύ χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας με τον πιο περίεργο τρόπο!


Ο πρόεδρος της ομάδας λοιπόν, Mark Smith, τον περασμένο μήνα είχε βγάλει για βόλτα τον σκύλο του και έπιασε συζητηση με έναν περαστικό που επίσης είχε βγάλει και αυτός τον σκύλο του. Ο περαστικός λοιπόν πάνω στην κουβέντα του ανέφερε πως έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο και τότε ο Smith του είπε πως είναι πρόεδρος μιας τοπικής ομάδας και τον προσκάλεσε να παίξει το καλοκαίρι για αυτή.


Αυτό που δεν ήξερε όμως ο Smith είναι πως ο περαστικός δεν ήταν κάποιος τυχαίος αλλά ο 38χρονος πλέον Daniele Mannini, ο οποίος μετράει πάνω από 200 συμμετοχές στην Serie A στην καριέρα του. O Mannini (δεξιά στην φωτό, μαζί με τον προπονητή της Beverley Town) πριν τρία χρόνια σταμάτησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και έκτοτε μετακόμισε στο ανατολικό Yorkshire της Αγγλίας για να εργαστεί ως πωλητής σε μια εταιρία τροφίμων.


Πλέον θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο και αν κρίνουμε και από την απόδοση του μέχρι στιγμής στο γήπεδο είναι εύκολα η σπουδαιότερη μεταγραφή σε αυτές τις κατηγορίες. Και όλα αυτά μέσα από μια απλή καθημερινή βόλτα.


Άλλωστε τι να τον κάνεις τον σκάουτερ αν έχεις σκύλο;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page