top of page

H Brentford για την παγκόσμια ημέρα της Γης


Παγκόσμια ημέρα της Γης σήμερα και προφανέστατα το Αγγλικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να είναι απών από το να στηρίξει και αυτό τον σκοπό.

Η αγαπημένη μας Brentford είναι μία ομάδα η οποία τιμώντας το παρατσούκλι της (μέλισσες) στηρίζει μία παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση τη λεγόμενη ‘Bees for Development’’.

H συγκεκριμένη οργάνωση στηρίζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και κυρίως στην Αφρική ώστε να τους μάθει εντελώς δωρεάν πως να ασχοληθούν με την μελισσοκομία.

Στην Αφρική οι μέλισσες ζουν παντού λόγω του θερμού κλίματος. Η συγκεκριμένη οργάνωση αυτό που κάνει είναι να στηρίζει φτωχούς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν εισόδημα, με δωρεάν μαθήματα στο πως να φτιάξουν τις δικές τους κυψέλες. Αυτό μπορούν να το κάνουν με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα χρησιμοποιώντας υλικά όπως το μπαμπού που υπάρχει σε αφθονία στην Αφρική και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσουν τις δικές του κυψέλες, στις οποίες θα μπορούν να πηγαίνουν οι μέλισσες. Από αυτές τις κυψέλες οι άνθρωποι μαθαίνουν πως να παίρνουν το μέλι και να το πουλήσουν ώστε να βγάλουν χρήματα για να ζήσουν και να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο.


Η συγκεκριμένη οργάνωση επίσης στηρίζει και πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι λόγω των αναταραχών σε χώρες όπως η Ουγκάντα έχασαν την όραση ή την ακοή τους, με εξειδικευμένα μαθήματα καθώς επίσης έχει κάνει και ενέργειες όπως το να φυτεύσει 60,000 δέντρα στην Αιθιοπία η οποία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα από την αποψίλωση δασών.

Μάλιστα και οι φίλαθλοι μπορούν να βοηθήσουν την συγκεκριμένη ενέργεια αγοράζοντας ένα μπλουζάκι που υπάρχει στο online store της ομάδας, τα εσόδα από τα οποία πάνε στη συγκεκριμένη οργάνωση.

Τώρα που το συζητάμε δεν θα μας χάλαγε να πιούμε και μία μπύρα με μέλι τώρα🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page