top of page

H Burnley αλλάζει την εμφάνιση της για καλό σκοπό


-H Burnley αλλάζει την εμφάνιση της για καλό σκοπό-


Όσοι έχετε παρακολουθήσει φέτος Championship σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως η φετινή φανέλα της Burnley είναι η πιο όμορφη στην κατηγορία. Η συγκεκριμένη εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από την αντίστοιχη της σεζόν 1991-1992 (αριστερά στη φωτό) η οποία ήταν από τις πιο αγαπημένες των φίλων της ομάδας. Η πινελιά από την άλλη του χορηγού της φανέλας, της Classic Football Shirts (εταιρία που πουλάει εμφανίσεις ομάδων) και όχι κάποιας στοιχηματικής εταιρίας την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή.


Για το παιχνίδι όμως απέναντι στη Middlesbrough στις 17 του μήνα όμως, ομάδα και χορηγός συμφώνησαν να αλλάξει ο χορηγός της φανέλας και αντί της Classic Football Shirts να είναι η ασφαλιστική εταιρία Endsleigh για αυτό το ματς και μόνο. Η συγκεκριμένη εταιρία ήταν ο χορηγός της αντίστοιχης της σεζόν 1991-1992 και ο λόγος που αποφασίστηκε αυτό είναι για πολύ καλό σκοπό.


Η εταιρία συμφώνησε να δώσει 10,000 λίρες σε τράπεζες τροφίμων για την εορταστική περίοδο και η ομάδα θα τυπώσει 250 φανέλες με τον συγκεκριμένο χορηγό οι οποίες θα διατεθούν την ημέρα του αγώνα από την μπουτικ της ομάδας και τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για τον ίδιο σκοπό.


Μια πολύ όμορφη κίνηση από την Burnley και εμείς θα την κεράσουμε τη σημερινή μας μπύρα με την ελπίδα και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page