top of page

Η έκπληξη της ομάδας στον πρόεδρο

Μπορεί Αγγλία να είμαστε στον πυρετό της λήξης των πρωταθλημάτων και των Playoff ανόδου, αλλά η Αγγλία δεν είναι το μόνο μέρος στη Μεγάλη Βρετανία με πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Για τη Σκωτία λίγο πολύ τα γνωρίζετε οπότε σήμερα θα σας ταξιδέψουμε στην τέταρτη κατηγορία της Ουαλίας!

Εκεί λοιπόν μια μικρή ομάδα από ένα χωριό, η Cefn Cribwr FC (δεν έχουμε ιδέα πως προφέρεται) κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να ανέβει στην Τρίτη κατηγορία! Η ομάδα ιδρύθηκε το 1973 και έχει το παρατσούκλι The Riders εξασφάλισε πριν λίγες μέρες μαθηματικά την άνοδό της και οι παίκτες το γιόρτασαν δεόντως. Όμως απών από τα πανηγύρια της ομάδας ήταν ο πρόεδρος και πρώην προπονητής Gary Davies ο οποίος λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να παρευρεθεί στο γήπεδο. Όπως λέει και η παροιμία «Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ» έτσι και οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να μεταφέρουν το πάρτι της ανόδου στο σπίτι του προέδρου! Σε μια πολύ συγκινητική στιγμή οι παίκτες πήγαν στο σπίτι του προέδρου και άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα για την άνοδό τους καθώς και για το πόσο τον αγαπούν. Ο πρόεδρος Davies σε δηλώσεις που έκανε είπε πως ήταν μια φανταστική κίνηση και πως ένιωσε συγκινημένος την αγάπη της ομάδας του.

Επειδή η Cefn Cribwr FC αγωνίζεται σε ένα πολύ μικρό γήπεδο, θα πρέπει να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις της για να είναι κατάλληλες για την Τρίτη κατηγορία. Για αυτόν τον λόγο, μέλη της ομάδας τρέχουν εκστρατεία στο crowndfunder. Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να βρει το link στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.crowdfunder.co.uk/p/cefn-cribwr-ground-improvements

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page