top of page

Η επανένωση του Mason Mount με την αδερφή του

Δεν ξέρουμε εάν αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα χαραχθεί στη μνήμη των παικτών και των οπαδών της Αγγλίας, όπως το Μουντιάλ του 2018 και το EURO του 2022, καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για ένα τέτοιο συμπέρασμα. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε όμως, είναι το ότι θα μείναι αξέχαστο στον Mason Mount. Και ο λόγος δεν είναι ποδοσφαιρικός.



Η αδελφή του Mount, Stacey, ζει μόνιμα στην Αυστραλία εδώ και μερικά χρόνια. Η πανδημία του κορονοϊού έφερε πολλές αλλαγές στις ζωές μας και κυρίως στον τρόπο που ταξιδεύουμε. Επειδή η Αυστραλία είχε μέχρι πρόσφατα πολύ αυστηρή πολιτική στο κομμάτι των ταξιδιών, τα αδέρφια Mount είχαν να βρεθούν από κοντά σχεδόν 4 χρόνια! Για να καταλάβετε, ο Mason δεν είχε δει ποτέ από κοντα την ανηψιά του που είναι τρεισίμησι ετών.


Όμως η Stacey ταξίδεψε από την Αυστραλία στο Κατάρ με όλη την οικογένειά της για να δει την εθνική Αγγλίας αλλά και τον αδελφό της. Έπειτα από τη μεγάλη νίκη με το Ιράν, ο Mount πήρε την άδεια από τον προπονητή Southgate να πάει στις κερκίδες και να περάσει λίγο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι και έγινε, και είχαμε την μεγάλη επανένωση της οικογένειας Mount.


Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε εάν το Μουντιάλ του 2022 μείνει χαραγμένο στον παίκτη της Chelsea και για ποδοσφαιρικούς λόγους.


Is it coming home?

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page