top of page

Η επιστροφή του Harry Redknapp

Ο Harry Redknapp είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους προπονητές στην ιστορία της Premier League και γενικά σε όλο το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Πριν από 6 χρόνια έκατσε για μερικούς μήνες στον πάγκο της Birmingham City, και έπειτα ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του από την προπονητική. Αυτό όμως θα αλλάξει σύντομα.



Καλά καταλάβατε, ο Redknapp θα επιστρέψει στους πάγκους. Όχι όμως στον πάγκο μιας επαγγελματικής Αγγλικής ομάδας. Η ομάδα για την οποία θα μιλήσουμε δεν είναι ούτε επαγγελματική, ούτε καν Αγγλική. Η Cwm Albion (προφέρεται Κομ) από την Ουαλία θεωρείται από τις χειρότερες σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο!


Γιατί το λέμε αυτό; Θα σας αναφέρουμε μερικά στατιστικά. Αρχικά η ομάδα έχει στο ρόστερ της έναν 73χρονο, τον αειθαλή John Rees ο οποίος παίζει στην ομάδα εδώ και 50 χρόνια. Ο τερματοφύλακας της Cwm, Jamie MacDonald, έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του πάνω από 10 χρόνια. Μέχρι στιγμής το goal difference στη χρονιά είναι -191. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και ιστορίες πατεράδων και υιών που αγωνίζονται μαζί, χωρίς να τους νοιάζει το αποτέλεσμα.


Έτσι λοιπόν μια εταιρεία λιανικής έφερε σε επαφή τον Redknapp με την ομάδα και ο προπονητής αποφάσισε να αναλάβει δράση! Μάλιστα το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικό καθώς η ομάδα έκανε την πρώτη της νίκη μετά από 3 χρόνια κερδίζοντας την Tennant Colts μς 4-3!


Το πιο καλό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι το ότι θα γυριστεί ένα μίνι ντοκιμαντέρ σχετικά με την περιπέτεια του Redknapp το οποίο αναμένουμε να δούμε στο YouTube.


Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τρέιλερ στον παρακάτω σύνδεσμο:



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page