top of page

Η επιστροφή του βασιλιά

Ενώ εμείς ασχολούμασταν με τον τρίτο γύρο του FA Cup εχθές, σε ένα φιλικό παιχνίδι είχαμε μια μεγάλη ανεπίσημη επιστροφή. Μιλάμε φυσικά για τον Ivan Toney, ο οποίος αγωνίστηκε χθες σε φιλικό παιχνίδι της Brentford B με την U23 της Southampton. Ο Toney μας θύμισε με το χατ τρικ που έκανε, το πόσο ταλαντούχος σκόρερ είναι.



Τον περασμένο Μάιο, ο 27χρονος άσος των Μελισσών τιμωρήθηκε με οκτάμηνο αποκλεισμό από την FA λόγω της εμπλοκής του σε παιχνίδια στοιχήματος. Ο Toney έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως ακόμα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα μπορεί να συμμετέχει θα είναι αυτό με τη Nottingham Forest στις 20 Ιανουαρίου.


Ο Toney στη περσινή σεζόν σκόραρε 20 γκολ και βοήθησε την ομάδα του στο να κάνει μια εξαιρετική σεζόν και να τερματίσει στην ένατη θέση. Είναι ο φυσικός ηγέτης της Brentford και οι ικανότητές του λείπουν εμφανώς από το γήπεδο στη φυσική χρονιά. Οι φίλοι της Brentford από χθες λένε πως ο βασιλιάς είναι έτοιμος να επιστρέψει.


Το θέμα είναι αν θα αγωνίζεται μέχρι τότε στη Brentford καθώς αρκετές μεγάλες ομάδες (όπως η Arsenal η Chelsea και η Tottenham) έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Είναι σίγουρο πως το συγκεκριμένο όνομα θα είναι από τα πιο καυτά στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ποιος ξέρει, ίσως να έχουμε και κάποιο σήριαλ που θα θυμόμαστε για χρόνια! Εμείς πάντως δώσαμε μια άτυπη πρόβλεψη για το που μπορεί να καταλήξει στο πρόσφατο podcast/vidcast μας: https://www.youtube.com/watch?v=RJ56EaobPoI&t=1934s



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page