top of page

H επίθεση φιλάθλου της Dundee United σε παίχτη της Aberdeen


Ένα περίεργο και συνάμα πρωτότυπο σκηνικό συνέβη χθες στο πρωτάθλημα της Σκωτίας και συγκεκριμένα στο Dundee United - Aberdeen.

Στο 45ο λεπτό του αγώνα, ο Funso Ojo της Aberdeen μη μπορώντας να σταματήσει την φόρα του, κατέληξε πολύ κοντά στην πρώτη σειρά της κερκίδας. Εκεί ένας φίλος της Dundee United τον έσπρωξε, στολίζοντας τον παράλληλα και με κάποια ‘’Γαλλικά’’. Τότε ο 30χρονος Βέλγος έκανε μία κίνηση προς τον φίλαθλο, αλλά αμέσως έκανε πίσω, στερώντας μας την δυνατότητα ενός ποδοσφαιρικού ‘’Malice at the Palace’’ για τους φίλους του ΝΒΑ.



Παρά το γεγονός πως έκανε πίσω ο Ojo, ο διαιτητής του έδειξε την κίτρινη κάρτα, η οποία όντας η δεύτερη σήμανε την αποβολή του από το παιχνίδι. Και κάπως έτσι η Aberdeen έμεινε και αυτή με 10 παίχτες μιας και στο 42’ είχε μείνει με 10 η Dundee λόγω αποβολής του Butcher(όνομα και πράμα).


Για την ιστορία νικητές αυτού του γεμάτου συναισθήματα ματς αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με το γκολ του Harkes στο 80’.


Εμείς πάντως διχαστήκαμε για το αν η αποβολή ήταν δίκαιη. Αν και το γράμμα του νόμου λέει πως ο Ojo έπρεπε να δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα μιας και αντέδρασε, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός πως δεν δόθηκε συνέχεια στο συμβάν από τον παίχτη και θα μπορούσε να μείνει εκεί ο διαιτητής. Θα χαρούμε να ακούσουμε και τις δικές σας σκέψεις στα σχόλια στο Facebook καθώς είναι ένα ωραίο θέμα για ποδοσφαιρικό debate.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page