top of page

H (έστω και σύντομη) επιστροφή του Adebayo Akinfenwa


Το αντίο του Adebayo Akinfenwa στο κοινό της Wycombe Wanderers το είδαμε από κοντά και σας το μεταφέραμε πριν 2 μήνες μέσω της σειράς Matchdays. Το επίσημο αντίο του στα γήπεδα όμως ήταν στις 21 Μαίου στον τελικό των πλέι οφ ανοδου της League One στο Wembley.


Το ''Θηρίο'' όμως επέστρεψε για μια (και τελευταία όπως δήλωσε) guest εμφάνιση στα γήπεδα της Αγγλίας και συγκεκριμένα για 45 λεπτά σε ένα φιλικό της Hashtag United απέναντι στην Walthamstow.


Ο λόγος της εμφάνισης του ήταν το γεγονός πως ο Spencer Owen (ιδρυτής της Hashtag United) είναι φίλος του Bayo. Για την ακρίβεια τα τελευταία τρία χρόνια ο Owen προσπαθούσε να φερει τον Akinfenwa στην ομάδα του αλλά κάθε χρόνο αυτός έβρισκε μονοετές συμβόλαιο στη Wycombe και δεν γινόταν η μεγάλη μεταγραφή. Για αυτό το λόγο ο Bayo του είχε υποσχεθεί πως όταν θα σταματούσε το ποδόσφαιρο θα έπαιζε ένα ματς με την Hashtag United.

Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν εκπλήρωσε την υπόσχεση του αγωνιζόμενος για 45 λεπτά με τα χρώματα της ομάδας. Δυστυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει και όπως δήλωσε το γόνατο του δεν αντέχει πλέον, συνεπώς δύσκολα θα τον ξαναδούμε στα γήπεδα.


Όπως και να έχει εμείς χαρήκαμε που έστω και για 45 λεπτά τον ξαναείδαμε στα γήπεδα με την ίδια θετική ενέργεια που τον έχουμε συνηθίσει και ευχόμαστε να τον ξαναδούμε στο μέλλον έστω και σε κάποιο φιλικό.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page