top of page

H Frome Town και το χαμένο πορτοφόλι ενός φιλάθλου της


Η Frome Town είναι μία ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Southern League Division One south (7η κατηγορίας Αγγλίας).


Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα αγωνίστηκε για τα προκριματικά του FA Cup απέναντι στην Paulton Rovers την οποία και νίκησε με 3-1 και πέρασε στον επόμενο γύρο, σε ένα ματς που παρακολούθησαν 398 θεατές. Μέσα σε αυτούς τους 398 ήταν και ο εικονιζόμενος Dan (αριστερά στην φωτογραφία) ο οποίος είναι και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ομάδας. Ο Dan όμως κατά τη διάρκεια του ματς έπεσε θύμα κλοπής και έχασε το πορτοφόλι του, στο οποίο είχε το εισιτήριο διαρκείας του και ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.


Η ομάδα έμαθε για την ατυχία του και γνωρίζοντας πως θα ερχόταν στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας για το πρωτάθλημα, αποφάσισε να του κάνει ένα δώρο. Η διοίκηση, οι παίχτες και ο προπονητής της Frome Town του αγόρασαν ένα ολοκαίνουριο πορτοφόλι και συγκέντρωσαν όλοι μαζί το ποσό των χρημάτων που βρισκόταν στο πορτοφόλι που εκλάπη και το έβαλαν μέσα σε αυτό. Αφού έκαναν αυτό, έδωσαν ακόμα ένα δώρο στον Dan, κερδίζοντας το ματς απέναντι στην Slimbridge με 2-0 και έτσι η ομάδα ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτές οι όμορφες κινήσεις των ομάδων των non-league κατηγοριών είναι αυτές που μας θυμίζουν γιατί πρέπει να στηρίζουμε τις τοπικές μας ομάδες. Και για να μην ξεχαστούμε, από μία μπύρα κερασμένη σε όλη την ομάδα της Frome Town η οποία στάθηκε και με το παραπάνω δίπλα σε ένα πιστό φίλο της ομάδας 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page