top of page

H ''ιδιωτική'' θύρα του Fratton Park



Με αφορμή την χθεσινή αυτοκτονία της Portsmouth και της ήττας της από την Accrington Stanley που την κράτησε εκτός θέσεων play-off της League One, θυμηθήκαμε μία ιστορία από το περσινό λόκνταουν και συγκεκριμένα από έναν φίλο της… Brighton.

Ο Steven Bantock αν και φίλος της Brighton γειτνιάζει με το Fratton Park, γήπεδο της Portsmouth και προ κορονοιού είχε συνηθίσει να ζει την όλη ατμόσφαιρα πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όπως καταλαβαίνετε αυτό πλέον έχει λείψει λόγω της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα. Έτσι ο Steven αποφάσισε να φέρει λίγο από την ατμόσφαιρα του γηπέδου στον κήπο του. Εμνευσμένος λοιπόν από την λεγόμενη Platorm 9 & ¾ του Harry Potter που βρίσκεται στο σταθμό King’s Cross στο Λονδίνο, αποφάσισε να δημιουργήσει μία πόρτα στον κήπο του η οποία θα οδηγεί φανταστικά στο γήπεδο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία δημιούργησε αυτή την πόρτα, την οποία όταν ανοίγεις σε οδηγεί εικονικά στο Fratton Park, που όπως βλέπετε βρίσκεται ακριβώς από πίσω. Ο πεθερός του Steven είναι μεγάλος οπαδός των Pompeys συνεπώς ζήτησε την βοήθεια του ώστε να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα. Το όνομα της νέας ‘’θύρας’’ είναι South South Stand και ο λόγος είναι πως βρίσκεται ακριβώς πίσω από το South Stand του γηπέδου.


Προφανέστατα όπως εξηγεί και ο ίδιος όλο αυτό ξεκίνησε σαν αστείο αλλά τελικά είναι κάτι που αρέσει πολύ και στον ίδιο και στη γυναίκα του.


Το αν σας αρέσει ή όχι αυτή η ιδέα είναι καθαρά υποκειμενικό αλλά νομίζω πως όλοι μας συμφωνούμε πως ο Steven αξίζει δικαιωματικά μία μπύρα για τον κόπο του και για την αγάπη του για το ίδιο το άθλημα ανεξαρτήτου ομάδας🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comentarios


bottom of page