top of page

Η ιστορία ενός νικητή της ζωής και το δώρο του Pep Guardiola σε αυτόν


Την Κυριακή η Manchester City σήκωσε για 5η φορά στην ιστορία της το τρόπαιο της Premier League υπό το βλέμμα 10,000 φίλων της.


Ανάμεσα στους 10,000 φιλάθλους ήταν και αυτός που έδωσε το τρόπαιο της Premier League στον Fernadinho. O λόγος για τον 15χρονο Jake Tindale από το Sheffield, ο οποίος κουβαλάει μία ιστορία μάχης μαζί του.


Ο Jake τον περασμένο Δεκέμβρη λοιπόν και ενώ συνομιλούσε με την μητέρα του λιποθύμησε και οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και έπρεπε εσπευσμένα να μπει στο χειρουργείο. Μόλις έμαθε την ιστορία του η Manchester City, σύσσωμη η ομάδα, με μπροστάρη τον Pep Guardiola, του έστειλε βιντεάκια συμπαράστασης λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου.


Όλα ευτυχώς πήγαν κατ’ευχήν, ο Jake ξεπέρασε το πρόβλημα και μάλιστα κατάφερε να πάρει εξιτήριο στις 26 Δεκεμβρίου. Ο Pep τότε επικοινώνησε μαζί του και του έταξε πως με την πρώτη ευκαιρία θα τον καλέσει στο Etihad για να δει την ομάδα από κοντά.

Πιστός στο λόγο του ο Pep, όχι απλά τον κάλεσε την Κυριακή στο γήπεδο αλλά του πρότεινε να είναι αυτός που θα δώσει το τρόπαιο της Premier League στον αρχηγό της Manchester City. Ο Fernadinho από την μεριά του το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό ‘’σπάζοντας’’ το προτόκολλο που λέει πως ο Jake θα έπρεπε να πάει το τρόπαιο στη βάση του και από εκεί να το πάρει ο αρχηγός και να το πάει στην ομάδα, προτείνοντας του να το πάει ο ίδιος ο Jake στην ομάδα για να είναι ακόμα πιο ξεχωριστό για τον ίδιο.Έτσι και έγινε και ο Jake έζησε μία εμπειρία που θα την θυμάται για όλη του τη ζωή και μακάρι να είναι πάντα υγιής να τη διηγείται στο μέλλον στις pubs με τους φίλους του.


Ένα όμορφο fun fact είναι πως ο πατέρας του Jake είναι οπαδός της Sheffield Wednesday, η μητέρα του της Sheffield United και ο Jake μάλλον έγινε Citizen για να μην υπάρχουν ατάκες του στυλ ‘’έκανες το παιδί σαν τα μούτρα σου’’ μέσα στο σπίτι.


Ο Jake μαζί με τους γονείς του


Τι πιο όμορφος τρόπος για να τελειώσει η φετινή Premier League από το να περνάει το τρόπαιο από έναν νικητή της ζωής στους νικητές του γηπέδου. Ένα καφάσι μπύρες για όλη την ομάδα της Manchester City που έκαναν τόσο ξεχωριστή την ημέρα του Jake🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page