top of page

Η ιστορία του αδικοχαμένου 9χρονου Jordan Banks

Την περασμένη εβδομάδα το Blackpool και ολόκληρη η ποδοσφαιρική κοινότητα βυθίστηκε στο πένθος μιας και ένα 9χρονο παιδί έχασε άδικα τη ζωή του κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο από όλα. Ο 9χρονος Jordan Banks, ο οποίος αγωνιζόταν στην Clifton Rangers, είχε βγει την Τρίτη να παίξει ποδόσφαιρο στο πάρκο όταν ένας κεραυνός χτύπησε το σημείο στο οποίο βρισκόταν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.


Στο σημείο που τραυματίστηκε έχουν αποτίσει φόρο τιμής πολύς κόσμος αφήνοντας λουλούδια, ποδοσφαιρικές εμφανίσεις και μπάλες.

Ο αδικοχαμένος Jordan ήταν μεγάλος φίλος της Liverpool και η ομάδα για να τον τιμήσει εμφανίστηκε στο ματς απέναντι στη Manchester United με μπλουζάκια που έφεραν το όνομα του.


Οι παίχτες της Liverpool στην προθέρμανση του ματς με μπλουζάκια με το όνομα του Jordan

O μικρός Jordan ήταν ένα πολύ γλυκό παιδί και αρκετά γνωστό στην κοινότητα του Blackpool. Τον περασμένο Γενάρη και ενώ η χώρα ήταν σε λοκνταουν, ο Jordan πήγαινε κρυφά και άφηνε γλυκά σε περιπολικά για να ευχαριστήσει του αστυνομικούς για την βοήθεια τους στην περιοχή.


Επίσης ήταν ένα πολύ ευαισθητοποιημένο παιδί για την ηλικία του και ενδεικτικό αυτού είναι πως όταν έχασε τον θείο του φέτος λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, αποφάσισε να μαζέψει χρήματα για μια φιλανθρωπική οργάνωση σχετικά με την ψυχική υγεία των ανθρώπων. Για να το κάνει αυτό έτρεξε 30 μίλια σε 10 μέρες και η ιστορία του έγινε γνωστή εμπνέοντας αρκετούς που τον βοήθησαν να συγκεντρώσει 3000 λίρες.


Η ζωή δυστυχώς είναι άδικη και η σημερινή μας ιστορία είναι τρανή απόδειξη αυτού. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Jordan και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο παιδί που χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page