top of page

H καλή πράξη του Euro 2020



Τελικά οι γονείς της μικρής βρέθηκαν και η συγκεκριμένη ιστορία γίνεται ακόμα καλύτερη. Οι Γερμανοί γονείς οι οποίοι προτίμησαν για το καλό της κόρης και της οικογένειας τους να μείνουν ανώνυμοι, δεν δέχθηκαν τα χρήματα και αφού ευχαρίστησαν τον Joel του πρότειναν να δωρίσει τα χρήματα στη UNICEF. Και αν νομίζετε πως μιλάμε για μικρό ποσό να σας πούμε πως μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 36,000 λίρες, γεγονός που κάνει την κίνηση των γονιών ακόμα σπουδαιότερη.


Οι γονείς ανέβασαν μάλιστα μία επίσημη δήλωση στη σελίδα του Crowdfunding στην οποία αφού ευχαρίστησαν τον Joel αλλά και όλο τον κόσμο που συνεισέφερε, ανέφεραν πως είναι πεποίθηση τους πως η κοινωνία είναι πάντα καλύτερη όταν είμαστε καλοί ο ένας προς τον άλλο.

Όλα αυτά βέβαια δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν ένας υγιής φίλαθλος δεν έπαιρνε έμπρακτα θέση κατά όλων αυτών των μπούληδων που κάνουν τις επιθέσεις τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Το όμορφο παιχνίδι είναι όμορφο εξαιτίας ανθρώπων όπως ο Joel και εμείς θα τον κεράσουμε μία μπύρα γιατί αν όχι στον Joel τότε σε ποιόν🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Comments


bottom of page