top of page

H καμπάνια της Σκωτσέζικης ομοσπονδίας για τους άστεγους


Οι γιορτές πλησιάζουν και όσο και αν είναι μια χαρούμενη περίοδος για τον περισσότερο κόσμο, υπάρχουν και αρκετοί συνάνθρωποι μας οι οποίοι περνούν δύσκολα. Μια τέτοια κατηγορία ανθρώπων είναι οι άστεγοι οι οποίοι στις εποχές που ζούμε γίνονται όλο και περισσότεροι.


Για να ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο στη Σκωτία, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να δημιουργήσει την καμπάνια #NoHomeKit. Έτσι το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας στο γυναικείο Σκωτσέζικο ποδόσφαιρο θα φορούν είτε την εκτός έδρας εμφάνιση τους είτε την 3η εμφάνιση της ομάδας. Το αντίστοιχο θα γίνει και σε όλα τα αντρικά πρωταθλήματα στις 23 & 24 Δεκεμβρίου.

Μέσα από αυτή τη δράση πέρα από το να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος θα συγκεντρωθούν και χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση Shelter Scotland, η οποία βοηθάει ανθρώπους χωρίς στέγη να βρουν σπίτι και να ξεκινήσουν από την αρχή τη ζωή τους.


Μια πολύ όμορφη κίνηση από την Σκωτσέζικη ομοσπονδία και ελπίζουμε κάτι αντίστοιχο να γίνει και στα πρωταθλήματα της Αγγλίας!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page