top of page

H Luton Town στον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη


Στο χθεσινό Luton Town - Cardiff οι γηπεδούχοι είχαν έναν νέο χορηγό στις φανέλες τους, διαφορετικό από τους συνηθισμένους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα έβαλε στην εμφάνιση της μία φιλανθρωπική οργάνωση κατά του καρκίνου του προστάτη και συγκεκριμένα της Prostate Cancer UK. Ο λόγος αυτού ήταν ο βοηθός προπονητή της ομάδας Mick Harford, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και κάνει την θεραπεία του αυτό τον καιρό. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα θέλει αφενός να δείξει την στήριξη της στον Harford στον αγώνα του και αφετέρου να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο πάνω σε αυτό το θέμα.

Η διοίκηση θέλει να προτρέψει όσο περισσότερο κόσμο γίνεται να πάει να κάνει τις εξετάσεις του και όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας ‘’ έστω και ένας αν δει την φανέλα μας, ρωτήσει τι είναι αυτό και πάει εξεταστεί, είναι μεγάλη επιτυχία για εμάς ’’.


Πέρα από αυτό, το προσωπικό της Luton και συγκεκριμένα 61 άτομα της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή Nathan Jones, έχουν διοργανώσει μία φιλανθρωπική ενέργεια στην οποία συγκεντρώνουν χρήματα για την συγκεκριμένη οργάνωση. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 10,000 λιρών.


Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η Luton Town ανέκαθεν στήριζε το φιλανθρωπικό έργο της Prostate Cancer UK, μιας και το 2015 σε ένα ματς απέναντι στην Wycombe είχε ονομάζει το γήπεδο της Kenilworth Road σε Prostate Cancer UK Stadium.


Το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου στα καλύτερα του!




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page