top of page

Η μέρα που ο Brereton Diaz συνάντησε τον άνθρωπο που τον ''έκανε'' Χιλιανό



Ο Ben Brereton Diaz όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Χιλής. Ο λόγος όμως που αγωνίζεται με τα χρώματα της Χιλής οφείλεται σε έναν παίχτη του Football Manager…

O Brereton-Diaz σε μία συνέντευξη του το 2020 είχε δηλώσει πως ο πατέρας του είναι Άγγλος ενώ η μητέρα του Χιλιανή. Τότε η ομάδα του βιντεοπαιχνιδιού Football Manager πρόσθεσε στο προφίλ του στο παιχνίδι δίπλα από την Αγγλική και τη σημαία της Χιλής.


Εκείνη την περίοδο ένας Χιλιανός φίλος του παιχνιδιού, ονόματι Alvaro Perez, προσπαθούσε να φτιάξει μια ομάδα με αποκλειστικά Χιλιανούς παίχτες. Εκεί παρατήρησε πως ο 25χρονος επιθετικός μπορούσε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του και αμέσως ξεκίνησε το χάσταγκ #BreretonALaRoja. Αυτό έγινε αμέσως trend στο Τουίτερ της Χιλής και όταν το είδαν στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έκαναν τις απαιτούμενες ενέργειες για να τον ντύσουν στα χρώματα της Χιλής. Ο παίχτης αμέσως συμφώνησε και πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας.


Πριν από κάποιες ημέρες λοιπόν και έπειτα από 3 χρόνια αναμονής, ο Brereton Diaz μαζί με την μητέρα του επισκέφτηκαν τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από όλη αυτή την ιστορία για να τον ευχαριστήσουν από κοντά. Ο Alvaro ήταν κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με αυτή τη συνάντηση με τον ίδιο να δηλώνει αργότερα πως ο Χιλιανός επιθετικός ήταν πολύ ταπεινός σαν άνθρωπος και πως τόσο αυτός όσο και η μητέρα του τον ευχαρίστησαν για όσα έχει κάνει για αυτούς.


Και κάπως έτσι ένας παίχτης του Football Manager κατάφερε να επηρεάσει το παιχνίδι και στην πραγματικότητα και μάλιστα ένας από τους καλύτερους παίχτες της χώρας του να είναι ευγνώμων πλέον σε αυτόν.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page