top of page

Η όμορφη κίνηση του Gigi Buffon στο νεαρό τερματοφύλακα της Crewe Alexandra



Τι σχέση μπορεί να έχει ο Gigi Buffon με την ομάδα της Crewe Alexandra; Όχι δεν υπήρξε μεταγραφικό ενδιαφέρον αν αυτό σκεφτήκατε αλλά κάτι πιο σημαντικό!


Ο 12χρονος τερματοφύλακας των ακαδημιών της ομάδας, Ashton Hulme, πάσχει από οστεοσαρκωμα, μιας μορφής καρκίνου στα κόκαλα. Τον Μάρτιο μάλιστα έπρεπε να αφαιρεθεί μέρος του ποδιού του για να ζήσει.


Η οικογένεια του Ashton έχει ανοίξει και έναν crowdfunding λογαριασμό όπου όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει τον μικρό Ashton για την θεραπεία του, η οποία περιλαμβάνει και την προσθήκη μέλους στο πόδι του.

Ο Gigi Buffon έμαθε λοιπόν για την ιστορία του μικρού Ashton και αμέσως του έστειλε μια υπογεγραμμένη εμφάνιση του, παρέα με ένα βίντεο. Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε στο λινκ στο τέλος του κειμένου, αναφέρει στον Ashton πως όταν τελειώσει η πανδημία θα τον πάρει και θα πάνε παρέα να δουν ένα ματς στο γήπεδο της Juventus.



Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η Crewe Alexandra έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τον Ashton και την οικογένεια του, δείχνοντας το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, το προσωπικό της ομάδας διοργάνωσε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδηλασίας 55 χλμ. ξεκινώντας από το γήπεδο της Crewe και η διαδρομή περιελάμβανε και τα γήπεδα των Stoke και Port Vale. Επιπλέον η ομάδα θα διοργανώσει φιλικό απέναντι στην Stoke στις 20 Ιουλίου με όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να δοθούν στη θεραπεία του Ashton. H επιλογή της Stoke έγινε καθώς ο Ashton είναι οπαδός της ομάδας.


Εμείς με τη σειρά μας θυσιάσαμε κάποιες μπίρες ώστε να συνεισφέρουμε στη θεραπεία του Ashton, συνεπώς σήμερα δεν θα κεράσουμε κάποια μπίρα αλλά θα ευχηθούμε να πάνε όλα καλά στη θεραπεία του μικρού μας φίλου και θα σας προτρέψουμε αν έχετε κάποιο υστέρημα να βοηθήσετε και εσείς τον Ashton να βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια της Crewe .

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page