top of page

Η όμορφη εκδήλωση της Ayr United

Καθώς οδεύουμε προς τα μέσα της θερινής περιόδου (μη ξεχνάτε πως τα πρωταθλήματα αρχίζουν αρχές Αυγούστου), οι ομάδες έχουν χρόνο για να ξεκουραστούν και να σχεδιάσουν τη νέα σεζόν. Οι καημένοι οι φίλαθλοι από την άλλοι, ειδικά όσοι δεν πάνε διακοπές, περιμένουν στωικά να ακούσουν ένα νέο από την ομάδα τους μέχρι να αρχίσει η νέα σεζόν.

Αυτήν την υπομονή θέλησε να μειώσει για τους οπαδούς της η Σκωτσέζικη Ayr United. Η ομάδα οργάνωσε το περασμένο Σάββατο ένα event στο γήπεδό της όπου και κάλεσε όλους τους φιλάθλους ανεξαρτήτως ηλικίας. Η εκδήλωση περιλάμβανε διάφορες ενέργειες, ειδικά για τα μικρά παιδιά, όπως facepainting, καρτ, παιδική χαρά, παιχνίδι με τη μασκότ και πολλά ακόμα. Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να μαζευτούν στα πέριξ του Somerset Park χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, αγνοί και ρομαντικοί οπαδοί της ομάδας τους. Εννοείται πως υπήρχαν και τα απαραίτητα hot dog και άφθονη μπύρα για τους μεγαλύτερους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε μέχρι και ομιλίες από καθηγητές ψυχολογίας. Εννοείται φυσικά πως αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας έδωσαν το παρόν και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο event ήταν πολύ επιτυχημένο, και ο κόσμος που έδωσε το παρόν πέρασε όμορφο ποιοτικό χρόνο. Μακάρι να δούμε κι άλλες ομάδες να προβούν σε τέτοιες όμορφες ενέργειες. Η Ayr United φέτος τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Σκωτσέζικης Championship αλλά δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία καθώς αποκλείστηκες στα Playoffs.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

Commenti


bottom of page