top of page

H πιο φιλική προς το περιβάλλον μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού



Η μεταγραφή του Ben Mee στην Brentford ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Mee προσπάθησε να κάνει αυτή τη μεταγραφή βιώσιμη για το περιβάλλον και να παροτρύνει και άλλους παίχτες να κάνουν το ίδιο. Τι κουλά λέμε πάλι σας ακούμε να λέτε και εξηγούμαστε.


Ο 32χρονος Άγγλος αμυντικός προσπαθεί να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα και τις εκροες διοξειδίου του άνθρακα και για αυτό το λόγο χρησιμοποιεί ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όμως για να μετακινηθεί από το σπίτι του που βρίσκεται στο Manchester προς το δυτικό Λονδίνο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του χρησιμοποίησε πετρελαιοκίνητο όχημα.

Για να αποζημιώσει για την επιβάρυνση αυτού του ταξιδιού στο περιβάλλον, ο Mee πλήρωσε ένα ποσό στην περιβαλλοντική οργάνωση Carbon Neutral Britain. Για την ακρίβεια πλήρωσε το ποσό που υπολόγισε πως θα κοστίσουν τα ταξίδια του με την ομάδα στο περιβάλλον. Με λίγα λόγια με αυτά τα χρήματα η οργάνωση θα μπορέσει να φυτεύει 20 δέντρα κάθε μήνα για τον επόμενο χρόνο και με αυτόν τον τρόπο ο Mee θα έχει μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον.


Όπως δήλωσε ο Mee, μπορεί να μην είναι τέλειος αλλά προσπάθησε αυτή η μεταγραφή να έχει μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον και γνωρίζοντας το πόσο επιβλαβής είναι η μεταγραφική περίοδος (λόγω των αεροπορικών ή οδικών ταξιδιών), θέλει να εμπνεύσει και άλλους παίχτες να κάνουν το ίδιο.

Για αυτή του την κίνηση ο Mee κερδίζει μια επάξια μπύρα από εμάς γιατί κάθε ευαισθητοποιημένος παίχτης σε τέτοια θέματα έχει τόσο τον σεβασμό μας όσο και το δωρεάν αλκοόλ μας!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 7/3

bottom of page